Hotell nära Gröna Lund

Planerar du ett besök till Gröna Lund vid halloween? Kombinera besöket med att övernatta på ett av våra hotell i Stockholm.

Grönan - Nöjesfältet på djurgården

För dig som letar tivoli i Stockholm så är det helt klart Grönan som gäller: Här finns attraktioner, 5-kamp, restauranger och scenshow. Roligt för barn och vuxna i alla åldrar.  

Halloween på Gröna Lund

Upplev Gröna Lund under halloween! Då förvandlas parken till något lite ruskigare än vanligt. För barnen finns det massa roligt att uppleva på lilla området, till exempel godishuset, höstmarknad och en halloweenföreställning. Söker du skräck ska du leta dig fram till "Sekten" eller "House of even worse nightmares". 23 av parkens attraktioner håller öppet under halloween

När kan jag besöka parken under Halloween?

Parken har öppet följande dagar under halloween: 18-20 oktober samt höstlovet 25 oktober - 3 november. 

Biljetter

Vi har hotell i närheten

För dig som bor på Scandic Sjöfartshotellet eller Scandic Gamla Stan ligger Gröna Lund inte längre bort än kort båtresa från Slussen. Från Scandic Anglais, Scandic ParkScandic Continental och Haymarket har du en fin promenad längs med Strandvägen bort mot Djurgården. Vi har även fler hotell i Stockholm som du kan välja mellan. Barn under 13 år bor på Scandic för 0 kr i vuxens rum och frukostbuffé ingår. 

Det finstilta
Observera att parken inte har öppet veckans alla dagar under lågsäsong. 
De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302