Hotell nära Gröna Lund

Planerar du ett besök till Gröna Lund i sommar? Kombinera besöket med att övernatta på ett av våra hotell i Stockholm. Nu kan du enkelt förköpa entrébiljett och åkband i samband med att du bokar rum online.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Grönan - Nöjesfältet på djurgården

Upplev Gröna Lund i sommar. Här finns attraktioner, 5-kamp, restauranger och scenshow. Roligt för barn och vuxna i alla åldrar.  

Vi har hotell i närheten

Scandic Hasselbacken ligger på Djurgården i Stockholm precis granne med Gröna Lund. För dig som bor på Scandic Sjöfartshotellet eller Scandic Gamla Stan ligger Gröna Lund inte längre bort än kort båtresa från Slussen. från Scandic Anglais, Scandic Continental och Haymarket har du en fin promenad längs med Strandvägen bort mot Djurgården. Vi har även fler hotell i Stockholm som du kan välja mellan. Barn under 13 år bor på Scandic för 0 kr i vuxens rum och frukostbuffé ingår.