Hotell nära Skansen

Centralt beläget på Djurgården med strålande utsikt över stan är Skansen både ett utomhusmuseum, en djurpark och en nöjespark för de minsta. Under sommaren är det även en konsertarena, där framför allt Allsång på Skansen drar miljonpublik i tv-sofforna. Vill du besöka detta fantastiska ställe har Scandic många hotell nära Skansen. Barn under 13 år bor på Scandic för 0 kr i vuxens rum och frukostbuffé ingår.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Nöje och traditioner på Skansen

Skansen finns delar av det gamla Sverige bevarat. Autentiska byggnader har plockats ned och flyttats hit för att bevaras för framtiden. Här kan engagerad personal berätta om hur man levde och arbetade förr i tiden. Här kan du strosa omkring i vackra miljöer, äta gott på någon av alla trevliga serveringar, beundra glasblåsning eller smaka nybakat tunnbröd.

Här finns också Sollidenscenen som under sommaren är en konsertarena som de flesta i Sverige känner till. Allsång på Skansen är i det närmaste en institution i de svenska tv-sofforna, och många är vi som antingen har eller vill besöka allsången på plats. 

Scandichotell i närheten av Skansen

Vill du bo nära Skansen har Scandic ett hotell som ligger precis intill – Scandic Hasselbacken. För dig som bor på Scandic Sjöfartshotellet eller Scandic Gamla Stan ligger Skansen inte längre bort än kort båtresa från Slussen. Från Scandic Park går buss 67 raka vägen till Skansens entré. Och från Scandic Anglais har du en fin promenad längs med Strandvägen bort mot Djurgården.