Hotell nära friluftsliv

Planerar du att gå på vandring, göra en fiskeresa eller uppleva midnattssol? Scandic finns i närheten av många av Sveriges och Nordens mest besökta platser för friluftsliv. På den här sidan tipsar vi om några av de populäraste hotellen och orterna.RÄtt boende för en maxad friluftsupplevelse

Den nordiska naturen är lättillgänglig och möjligheterna för upplevelser är näst intill obegränsade. Boka ditt boende på Scandic och gör våra hotell till ditt basläger och utgångspunkten för din friluftsaktivitet.

Tre saker innan du bör ha koll på innan du börjar

  • Vem ska du resa med: vad kommer först, hönan eller ägget? Innan du bestämmer dig för vilket äventyr du ska bege dig ut på kan det vara en god idé att tänka igenom vem du ska resa med. Eller om du vänder på det och först bestämmer dig för vad du vill göra. Hur som helst bör du ha klart för dig om du reser ensam, med en annan vuxen eller om du har barn med dig på färden. Säkra att du och ditt resesällskap har samma syn på vad ni vill få ut av resan och sätt ambitionsnivån därefter.
  • Vad ska du göra: det är viktigt att du hittar på något som du faktiskt tycker är roligt eller utmanande. Är du intresserad av fiske, höjder eller att cykla på tvåhjuling? Eller är du en sådan person som njuter mest när du får vila ögonen på vacker natur? Tänk igenom hur du skulle vilja tillbringa några dagar eller veckor och slå slag i saken.
  • Planera din rutt: grattis! Nu har du kommit så långt att du vet vem du ska resa med och vad du vill göra. Då är det dags att planera hur du ska resa och boka in ditt boende. Ta en titt på våra tips och inspireras till ditt äventyr!