Så här lär du känna en ny destination

Ta del av våra tips om hur du maxar upplevelsen på en ny destination du inte besökt tidigare. Så här tar du reda på något om resmålet du inte kände till innan.1. De bästa tipsen får du av stadens invånare

Fråga vår personal på hotellet om de bästa smultronställena i och runt staden. Vi delar alltid våra bästa erfarenheter oavsett om du vill ge dig ut på en skogsutflykt eller ut i barvimlet på stan.

2. Låna en cykel och ge dig ut på upptäcktsfärd

Vi erbjuder cyklar som du lånar utan kostnad när du övernattar på Scandic. Att utforska en ny sommarstad på två hjul är det bästa äventyret!

3. Sätt dig på en buss och låt dig överraskas

Varför inte vara lite extra modig och hoppa på första bästa lokalbuss. Att åka buss i en ny stad är alltid spännande och bästa sättet att lära känna nya orter. Luta dig tillbaka och se vart färden tar dig!

4. Spana in utbudet på Tripadvisor

Helt klart är det värt att ta en extra titt på Tripadvisor när du funderar ut vilken restaurang du lägger din kväll på. Här läser du recensioner från gäster och besökare och skapar dig enkelt en uppfattning. Glöm inte att även recensera din egna hotellvistelse här!