Bad och lek med Scandic

Boka ett badpaket och ta med familjen till spännande äventyrsbad över hela landet. Bland baden kan du hitta rutschkanor, vattenfall, vågmaskiner, klättermurar och mycket annat för både stora och små. Bo bekvämt på närbeläget Scandic.

Borlänge - Aqua Nova Äventyrsbad 

Bada och ha kul på Aqua Nova Äventyrsbad i Borlänge. Här finns det vattenrutschkanor, vildfors, vågbassäng och en utebassäng med virvelström och massagebubbelbänk, stor varmpool med bubblor och utmanande klättervägg. Bo centralt på Scandic Borlänge eller i grannstaden på Scandic Lugnet Falun. I vårt paket ingår entré till äventyrsbadet, övernattning och stor frukostbuffé! 

Datum: 1 maj - 31 december 2016
Pris: från 1213:- per familj (2 vuxna och 2 barn under 13 år) 
Boka:  
Scandic Borlänge: ring 024-379 90 10 eller mejla borlange@scandichotels.com
Scandic Lugnet: ring 023-669 22 10 eller mejla falun@scandichotels.com


Borås - Stadsparksbadet

Bo centralt på Scandic Plaza i Borås och ta med familjen på en heldag till äventyrsbadet Stadsparksbadet. Här finns en stor vågbassäng med en spännande grotta och vattenkanon, tre vattenrutschbanor för stora och små, hoppbassäng, motionsbassäng, bastu, bubbelpooler, klättervägg och träningsbassäng. I vårt paket ingår entré till äventyrsbadet, övernattning och stor frukostbuffé! 

Datum: Alla dagar till och med 31 december 2016
Pris: Från 942:- per familj och natt i familjerum (2 vuxna och 2 barn upp till 13 år)
Boka: Boka online med bokningskod Q840BAD, eller 033-785 82 10 eller mejla borasplaza@scandichotels.com


Halmstad - Halmstad Arena Bad

Ta med familjen till Halmstad Arena Bad, ett äventyrsbad som är roligt både för stora och små. Här finns vattenrutchbana, vattenpist, bubbelpool och vildfors. I vårt hotellpaket ingår en övernattning, överaskning för barnen på rummet vid ankomst, inträde till Halmstad Arena Bad, stor frukostbuffé samt fri tillgång till hotellets gym och relax.

Datum: Helger och lov till och med 31 december 2016
Pris: från 1105:- per familj och natt 
Boka: Boka online med bokningskod Q839BAD eller ring hotellet 035295 86 00 (tonval 2) 


Jönköping - Rosenlundsbadet

Ta med familjen till Jönköping och besök äventyrsbadet. Här kan hela familjen roa sig med snirkliga vattenrutschbanor, porlande vattenfall och höga vågor i vågbassängen. Och för den modiga finns det även hopptorn.  Bor gör ni bekvämt och nära på hotell Scandic Elmia eller Scandic Portalen. I priset ingår övernattning och inträde till Rosenlundsbadet.

Datum: Helger och lov till och med 28 februari 2017
Pris: Från 1109:- per familj och natt (max 2 vuxna och 3 barn upp till 13 år)
Boka: Ring 036-58 54 610 eller mejla elmia@scandichotels.com eller Scandic Portalen: ring 036-58 54 210 eller mejla portalen@scandichotels.com
Prisförklaring: Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller i mån av plats. Betalning sker vid incheckning om inget annat anges vid bokning.


Lund - Högavallsbadet

Bo hos oss på Scandic Star i Lund  och ta med familjen på en heldag till Högavallsbadet – Skånes modernaste badhus! Här finns allt för dig som gillar spänning och utmaningar. I äventyrsbadet får du skönt pirr i magen i 213 meter långa vattenrutschbanor eller i vildforsen. Gillar du att simma lugnt kan du sträcka ut i de många simbassängerna eller slappna av i bubbelpoolen. För de minsta lockar plask och lek i djungelbadet. I vårt paket ingår entré till högavallsbadet, övernattning och stor frukostbuffé!

Datum:
 Torsdag-söndag och alla lov till den 31 december 2016
Pris: från 1190:- per familj och natt i familjerum (2 vuxna och 2 barn upp till 13 år)
Boka: Boka online med bokningskod PKB eller ring 046-285 25 00 alternativt mejla starlund@scandichotels.com


Skövde - Skövdes Äventyrsbad

Ta med familjen till en riktigt kul dag på Äventyrsbadet i Skövde. Här finns allt ifrån vildfors utomhus, vågbassäng, varmpool, vattenrutschkanor, klättermur med mera. I relaxavdelningen, Aqua Vitalis, kan du varva ner i varmbassängen utomhus, relaxrummet eller ångbastun. I paketet ingår övernattning på Scandic Billingen, stor frukostbuffé och inträde för en dag på Skövdes Äventyrsbad för två vuxna och två barn.

Datum: 1 januari 2016 - 31 mars 2017  
Pris: från 1260 kr per familj och natt i delat dubbelrum max 2 vuxna och 2 barn under 13 år 
Boka: Boka online med bokningskod QPOOL eller ring hotellet 0500-74 50 00 eller mejla billingen@scandichotels.com och uppge att bokningen avser "Badpaket".
Prisförklaring: För att vara garanterad plats in till badet och ej behöva stå i kö gäller ankomsttid Måndag - Fredag kl. 10.00-11.00, Lördag - Söndag kl. 09.00-10.00. Vid lov- och helgdagar gäller särskilda öppettider. Då måste man anlända senast en timme efter öppning för att vara garanterad plats. Gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjuden och rabatter. Betalning sker vid incheckning om inget annat anges. Inträdesbiljetter erhåller ni på hotellet.


Västerås - Kokpunkten

Upplev Sveriges första actionbad. Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här kallar vi badrenalin. Kokpunkten är Sveriges första actionbad: en unik upplevelse med egendesignade attraktioner förlagt över åtta våningar i det ikoniska gamla ångkraftverket i Västerås.

Boka: Mejla vasteras@scandichotels.com eller ring hotellet på 021-495 58 10


Örebro - Gustavsik

Ta med familjen till norra Europas största Upplevelsebad Gustavsvik. Den 7 februari slog portarna upp till detta nyrenoverade äventyrsbad. Nytt för i år är temat Lost City – en djungelliknande miljö med många attraktioner för alla åldrar med bassänger inom- och utomhus. Här finns allt från häftiga vattenrutschbanor, vattenpister, vågmaskiner, laguner, hängbroar och tunnlar till badlandskap i miniformat för de allra yngsta. I badets akvarielagun kan du även simma ner och titta på hajar och andra tropiska fiskar. I paketet ingår övernattning på Scandic Grand Örebro eller Scandic Örebro Väst, stor frukostbuffé och inträde för en dag på Gustavsviks Upplevelsebad för 2 vuxna och 2 barn. 

Datum: Alla dagar om året.
Pris: Från 1662 kr per familj och natt i familjerum för max 2 vuxna och 2 barn under 13 år.
Boka: Boka online med bokningskod QBAD eller kontakta hotellen:
Scandic Örebro Väst ring 019-767 44 00 (tonval 2) eller mejla orebrovast@scandichotels.com
Scandic Grand Örebro ring 019-767 43 00 (tonval 2) eller mejla orebrogrand@scandichotels.com 
Prisförklaring: Gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjuden och rabatter. Betalning sker vid incheckning om inget annat anges. 


Örnsköldsvik - Paradiset

Ta med familjen till Paradiset, ett av Sveriges bästa upplevelsebad, och ett himmelrike för dig, vare sig du vill ha skoj, motionera eller njuta en stund. För unga och alla med barnasinnet kvar väntar bl.a. landets längsta vattenrutschbana Magic Eye. De yngsta har sin egen söderhavsö, och vill du koppla av löser du entré till vårt fantastiska SPA. Paradiset ligger mitt i Örnsköldsvik med Paradisgaraget strax intill. I paketet ingår övernattning i fyrbäddsrum för 2 vuxna och 2 barn, familjeinträde till Paradiset äventyrsbad och stor frukostbuffé. Välkommen till oss!

Datum: Sommarperiod 27/6 – 14/8 2016 samt helger 2016
Pris: Från 1539:- per familjerum  och natt
Boka: Scandic Örnsköldsvik  Tel: 0660 – 272201 eller maila  ornskoldsvik@scandichotels.com
Prisförklaring: Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller i mån av plats. Betalning sker vid incheckning om inget annat anges vid bokning.    


Östersund - Storsjöbadet

Besök Storsjöbadet – ett äventyr för hela familjen! Eller vad sägs om tre vattenrutschbanor, en vattenpist, äventyrsbad för de små och en stor härlig relaxavdelning. Endast ett stenkast från hotellet. Efter en riktigt härlig dag är det skönt att ta igen sig på Scandic Östersund Syds härliga uteveranda en solig dag eller njuta av en god middag i vår restaurang Köksbaren.