badpaket gustavsvik Örebro

Ta med familjen till norra Europas största upplevelsebad Gustavsvik. Temat är Lost City - en djungelliknande miljö med många attraktioner för alla åldrar med bassänger inom- och utomhus.

maxat på gustavsviks äventyrsbad

Temat på Gustavsviks äventyrsbad är Lost City - en djungelliknande miljö med mycket skoj för alla åldrar. Upplev allt från häftiga vattenrutschbanor, vattenpister, vågmaskiner, laguner, hängbroar och tunnlar till badlandskap i miniformat för de allra yngsta. I badets akvarielagun kan du även simma ner och titta på hajar och andra tropiska fiskar.

Vill ni bada på ankomstdagen finns möjlighet att hämta biljetter och betala innan incheckning i receptionen på ditt hotell. 

Vad ingår?

Prisexempel

Från 1750 kr per natt i familjerum inkl. entrébiljetter (pris baserat på 2 vuxna och 2 barn under 12 år). Fri entré för barn under 4 år. 

När kan jag bo?

Under badets öppettider vilket är alla dagar hela 2019. 

OBS! Pga Gustavsviks renovering säljer vi inte badpaket under perioden 26/8-3/10.
Badet kommer att vara öppet under denna period med begränsningar i deras utbud. Det går fortfarande bra att boka logi hos oss men entré betalas direkt till Gustavsvik, reducerade entrépriser gäller under denna period. Vi hänvisar till Gustavsviks hemsida för information.

Öppettider Gustavsvik

Hur bokar jag?

Boka online på vår webbsida med bokningskod QBAD.

Kontakta oss gärna vid frågor kring din bokning.

Scandic Örebro Väst
019-767 44 00 (tonval 2) eller mejla till orebrovast@scandichotels.com

Scandic Grand Örebro
019-767 43 00 (tonval 2) eller mejla till orebrogrand@scandichotels.com

Prisförklaring
Gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjuden och rabatter. Om- eller avboka fram till kl. 18.00 lokal tid på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen. Hotellen tar inte ansvar för om badet är fullt eller om vissa attraktioner på badet inte är i funktion.
Bokningsregler

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302