badpaket gustavsvik Örebro

Ta med familjen till norra Europas största upplevelsebad Gustavsvik. Temat är Lost City - en djungelliknande miljö med många attraktioner för alla åldrar med bassänger inom- och utomhus.

Familjeanpassat till max

Temat på Gustavsviks äventyrsbad är Lost City - en djungelliknande miljö med många attraktioner för alla åldrar. Här finns bassänger både inom- och utomhus med attraktioner för alla åldrar. Upplev allt från häftiga vattenrutschbanor, vattenpister, vågmaskiner, laguner, hängbroar och tunnlar till badlandskap i miniformat för de allra yngsta. I badets akvarielagun kan du även simma ner och titta på hajar och andra tropiska fiskar.

Vill ni bada på ankomstdagen finns möjlighet att hämta biljetter och betala innan incheckning i receptionen på ditt hotell. 

Vad ingår?

Prisexempel

Från 1 590 kr per natt i familjerum inkl. entrébiljetter (pris baserat på 2 vuxna och 2 barn under 12 år). Fri entré för barn under 4 år.

När kan jag bo?

När som helst, badet har öppet alla dagar hela året. 
Öppettider Gustavsvik

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod QBAD.
Obs! Entréavgift tillkommer för barn 4-5 år om ni valt att ha barn "I vuxens säng" i bokningsdialogen. Ingen entréavgift tillkommer för barn under 4 år. Tillägget läggs på bokningen och betalas vid ankomst till hotellet.

Kontakta oss

Scandic Örebro Väst
019-767 44 00 (tonval 2) eller mejla till orebrovast@scandichotels.com

Scandic Grand Örebro
019-767 43 00 (tonval 2) eller mejla till orebrogrand@scandichotels.com

Prisförklaring
Gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjuden och rabatter. Om- eller avboka fram till kl. 18.00 lokal tid på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen. Hotellen tar inte ansvar för om badet är fullt eller om vissa attraktioner på badet inte är i funktion.
Bokningsregler

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302