10 fördelar med att resa i jobbet

Du som reser ofta i jobbet känner så klart till alla fördelar det medför, men som med mycket annat kan det ibland vara bra att påminna sig om hur bra man har det. Så – här presenterar vi 10 saker som du får på köpet när du bor hos oss under tjänsteresan.10 anledningar att hoppa jämfota av glädje inför nästa jobbresa

  1. Du kan boosta din kreativitet genom att jobba i en ny miljö. Har du någonsin varit med om att du kläckt din bästa idé eller kommit på lösningen på ett problem när du satt i bastun eller tog en promenad? Grattis – du fick då uppleva fördelen med miljöombyte.

  2. Du får sova ostört. Är du småbarnsförälder är sömn kanske det du längtar mest efter just nu. Men även de som inte har småbarn tjänar på att prioritera sömnen. Här kan du läsa om hur sömnen gör dig smartare och friskare.

  3. Egentid. Många har pressade scheman, där en del till och med lägger in egentid i kalendern för att få lite återhämtning. En hotellnatt är den ultimata tillflykten för den som längtar efter en stund att fokusera på sig själv.

  4. Slipp laga mat. Du får dessutom vällagad mat och kan alltid välja hälsosamma alternativ. Och har du matpreferens eller allergi har vi alternativ för dig.

  5. Slipp diska. Behöver vi ens motivera?

  6. Slipp städa. Se ovan…

  • 7. Du slipper ett tråkigt kontor och får istället jobba i ombonad hotellmiljö. 

  • 8. Du kan jobba i pyjamas, morgonrock, gymkläder, you name it. Såvida du inte har ett viktigt möte att gå på förstås.

  • 9. På tal om gymmet: Du har ingen resväg till gymmet utan tar dig lätt dit och tillbaka till rummet på nolltid.

  • 10. Du får äta hotellfrukost. Handen på hjärtat – är inte det fördel nog?