Hotell Malmö centralt

Bor du på något av våra fem hotell i Malmös centrum kommer du får ut det bästa av stan då du har nära till det mesta. Cyklar eller promenerar du kan du lätt slinka in på någon av stans restauranger, pausa i en park eller torg med en medhavd falafel i handen. Söker du stadspuls eller lugn finns det både och i en härlig stad som Malmö, och vi erbjuder de bästa lägena för ditt boende.

våra hotell i Malmö med centralt läge

Bo med bra utgångsläge med gångavstånd till servärdheter, shopping och restauranger. Buss eller tåg fungerar bra i Malmö men cykel kanske är det allra bästa och flera cykelleder erbjuds. Hör gärna med hotellet du bor på, ibland finns en cykel till utlåning.

Våra fem hotell ligger alla bekvämt i innerstaden och i Malmö centrum

Bo nära Pildammsparken och ovanpå ett köpcentrum

Scandic Triangeln ligger, som namnet skvallrar om, på Triangeln i Malmö och är något av ett landmärke i staden med sin 20 våningar höga byggnad. Hotellet reser sig över Triangelns köpcentrum; en naturlig mötesplats som de allra flesta malmöbor och många besökare har en relation till. Härfrån har du nära till Station Triangeln, Stadsteatern och Operan.

Bo mitt på Stortorget och bredvid Lilla Torg

Vid Stortorget i Malmö ligger två av våra hotell: Scandic Stortorget och Scandic Kramer. Området i sig kallas Gamla Väster är den äldre stadskärnan som gränsar mot Kungsparken och Malmöhus Slott. Runt hörnet från Stortorget hittar du Malmös restaurangkvarter Lilla Torg. Här bor du även nära Malmö Centralstation och Västra hamnen.

Bo vid Rörsjökanalen eller Gustav Adolfstorg

Scandic Malmö City ligger fint bredvid Rörsjökanalen. Är du promenadsugen kan du ta dig ca 20 minuter söderut till Möllevången och krogtäta kvarteret Gillet och vidare till Folkets park. Några minuter norr om Malmö City ligger Scandic S:t Jörgen vid Gustav Adolfstorg. Torget som är mycket omtyckt av lokalborna och som är trevligt under säsonger med sina aktiviteter. Ett modernt område med shopping runt hörnet. 

Bo nära golf och lite i utkanten av Malmö

I utkanten av stan hittar du Scandic Segevång. Hotellet ligger några svängar in från E20 och passar dig som kommer med bil eller behöver ett bekvämt ställe att sova på längs vägen. Det passar även dig som tänkte spela golf då hotellet ligger granne med golfbanan.  

Malmö - en knutpunkt för dig på resande fot

Oavsett om du tänker kliva ombord en jumbojet på Kastrup, ett litet inrikesplan på Sturup eller någon av kryssningsfärjorna till Östersjön så ligger Malmö mitt i prick. Här stannar snabbtågen såväl från Stockholm som Oslo, och från Köpenhamn kan du enkelt åka vidare till Hamburg och kontinenten. Längtar du efter grönska och Skånes typiska natur och landskapsvyer tar du skånska Pågatågen som snabbt och smidigt tar dig ut mot Kullabygden, Skanör-Falsterbo eller Österlen.

Citykärnan i Malmö grönskar om somrarna och det finns många stadsparker att slå sig ned i för dig som stannar i stan. Stans vackra läge vid Öresundskusten bjuder på badmöjligheter från både strand, klippor, bryggor och inte att förglömma - Malmös populära kallbadhus.