Bästa hotellen i Malmö

Våra hotell i Malmö passar dig som vill bo med det bästa cityläget samtidigt som du bor med bekvämligheter som gym och bastu och där en härlig frukostbuffé ingår.

Hotell centralt i malmö

Scandic Triangeln

För både affärsresenären och kompisgänget - rymligt boende och utmärkta faciliteter

Mitt i Malmö och ovanpå köpcentrumet Triangeln hittar du Scandic Triangeln. Med nära avstånd till allt stan har att erbjuda gör läget hotellet perfekt för alla som önskar aktivitet och bekvämlighet. Är du på besök bara för en dag kan du parkera bekvämt under hotellet.

Vi har möteslokaler för konferens, event eller fest för upp till 450 personer. I vårt gym och bastu kan du ladda upp inför nästa dag eller jobba upp hungern inför middagen i restaurangen Triangeln Restaurant & Lounge. Här möts både lokalbor och gäster och coctailbaren är populär. Mingla eller iaktta folkvimlet eller förbipasserande genom den stora glasfasaden.

Våra rymliga familjerum passar bra för både familjen eller kompisgänget. För dig som bor här med en vän eller partner, varför inte lyxa till din hotellvistelse och unna dig en "In room treatment" (spa-behandling) i samarbete med ett hudvårdsföretag.

Scandic Stortorget

Perfekt utgångsläge för en cityweekend och nära till Malmö Centralstation 

Precis som namnet säger hittar du vårt Scandic Stortorget mitt på Stortorget. Håll utkik efter en av de många vackra fasaderna från sekelskiftet! Du bor även nära Lilla torg med allt vad restaurangliv innebär. Hos oss bor du bekvämt i antingen små rum till stora superior familjerum. Börja dagen på gymmet och avsluta med en bastu. 

Parkering finns tillgängligt på Stortorgets utomhusparkering mot en avgift och parkeringsgarage ca 300 m från hotellet.

Scandic Kramer

Bo på ett hotell med anor från 1878 centralt på Stortorget nära sevärdheter

Här bor du i en pampig byggnad ifrån 1878 och kan vara intressant för dig som spanar efter vacker arkitektur och inredning med anor. Med centralt läge i Malmö och mitt på Stortorget har du även nära till Malmö centralstation.

Vi har gym och bastu och serverar lättsamma rätter i vår matbar under kvällstid. Reser du med familj eller vänner passar våra superior familjerum fint. Kommer du med bil kan du parkera på Stortorgets utomhusparkering mot avgift. Parkeringshus finns ca 300 m ifrån hotellet.

Scandic Malmö City

Ta med tjejgänget till Malmö och bo i ett av våra rymliga rum med kök

Centralt, mitt emot kanalen hittar du Scandic Malmö City. Här bor du i rymliga familjerum för upp till fem personer med fullt utrustade kök eller kokvrå. Slå er ned en stund med nåt gott att dricka i er lilla vardagsrumsdel innan utgång på stan. För dig som inte tänkte utnyttja köket, kan besöka vår matbar där vi serverar god och lite lättare mat och snacks. Vi har gym för den som önskar träna en stund om vandring på stan inte räcker som motion.

Anländer du till Malmö med bil kan du parkera i hotellets garage mot en avgift eller i närliggande parkeringshus.

Scandic S:t Jörgen

Familjerum i cityläge eller konferensrum för upp till 120 personer

Planerar du för ett större möte eller konferens för upp till 120 personer passar Scandic S:t Jörgen bra med sitt cityläge. Det är också bekvämt för familj eller vänner på staycation med utrymme i familjerum.

Varva ned i vår matbar där du kan beställa lättare mat och dryck innan du ger dig ut på stan. Kom du hit i bil kan du parkera i vårt garage i anslutning till hotellet mot en avgift. Annars finns Citygaraget ca 500 m från hotellet.

hotell nära golfbana utanför malmö

Scandic Segevång

Här bor du bekvämt norr om Malmö och i anslutning till golfbana

Vill du bo närmre golf och gröna områden passar Scandic Segevång dig. Du tar dig lätt hit med bil, endast några svängar ifrån E20. Vårt hotell har relaxavdelning med pool, gym och bastu där du tar igen dig efter en dag på golfbanan eller efter en välförtjänt konferensdag. Om du planerar att bo här med jobbet kan vi erbjuda konferensrum för upp till 160 personer. Varm och god mat serverar vi från vår restaurang Köksbaren.