Boka - garanterat bäst pris

closeup breakfast at scandic grand central helsinki
closeup breakfast at scandic grand central helsinki
Tillbaka till hotellets startsida

Frukost

På Scandic Grand Central kan du äta en extra god frukost i en fantastisk miljö. Frukosten serveras dagligen, och den goda nyheten är att den serveras nästan fram till kl. 12.00 på helgerna.

Njut av en extra läcker frukost på Grand

Börja dagen med det stora utbudet av högkvalitativa frukostalternativ som erbjuds i vårt mysiga Brasserie Grand, eller i vinterträdgården eller uteserveringen på vår innergård. På frukostbuffén hittar du alla Scandics frukostdelikatesser plus ett urval av specialiteter för Grand, såsom

  • bröd och bakverk som bakats i vår egen ugn
  • havregrynsgröt och overnight oats
  • specialkaffe
  • gröna smoothies
  • kan du även beställa en Mimosa eller mousserande vin mot en extra avgift

Våra privata frukostrum Pipsa, Mathilda och Emilie finns tillgängliga att hyra till privata tillställningar och evenemang.

Föredrar du att njuta av frukosten i lugn och ro på ditt rum? Frukost på rummet kan beställas senast kl. 21.00 kvällen innan. Kostnad 26 EUR per person. För mer information, kontakta grandcentralhelsinki@scandichotels.com.

Du är också välkommen in på frukostbuffé, även om du inte bor på hotellet. Frukost för gäster som inte bor på hotellet kostar 20,90 EUR per person.

Öppettider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-11:00 (Breakfast during mid summer week: Mon-Thu 06:30-09:30, Fri-Sun 07:00-10:30)