Boka - garanterat bäst pris

closeup breakfast at scandic grand central helsinki
closeup breakfast at scandic grand central helsinki
Tillbaka till hotellets startsida

Frukost

På Scandic Grand Central kan du äta en extra god frukost i en fantastisk miljö. Frukosten serveras dagligen, och den goda nyheten är att den serveras nästan fram till kl. 12.00 på helgerna.

Vår hotellrestaurang serverar en frukostbuffé, och vi delar upp ankomsttiderna baserat på antalet övernattande gäster. Om du föredrar att äta på rummet kan du beställa en hämtfrukost kvällen innan, och alla våra rätter finns tillgängliga som hämtmat under restaurangens öppettider. Dessutom kan du använda vår omfattande roomservice-meny för att beställa frukost och middag som du kan få till rummet mot en extra avgift.

För att se till att du får en säker vistelse har vi infört ytterligare städ- och hygienåtgärder, och vi utövar social distansering.

Njut av en extra läcker frukost på Grand

Börja dagen med det stora utbudet av högkvalitativa frukostalternativ som erbjuds i vårt mysiga Brasserie Grand, eller i vinterträdgården eller uteserveringen på vår innergård. På frukostbuffén hittar du alla Scandics frukostdelikatesser plus ett urval av specialiteter för Grand, såsom

  • bröd och bakverk som bakats i vår egen ugn
  • havregrynsgröt och overnight oats
  • specialkaffe
  • shots av morot/havtorn och gröna smoothies
  • på helger kan du även beställa en Mimosa eller mousserande vin mot en extra avgift

Våra privata frukostrum Pipsa, Mathilda och Emilie finns tillgängliga att hyra till privata tillställningar och evenemang.

Föredrar du att njuta av frukosten i lugn och ro på ditt rum? Frukost på rummet kan beställas senast kl. 21.00 kvällen innan. Kostnad 19 EUR per person. För mer information, kontakta grandcentralhelsinki@scandichotels.com.

Du är också välkommen in på frukostbuffé, även om du inte bor på hotellet. Frukost för gäster som inte bor på hotellet kostar 19.50 EUR per person.

Öppettider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 07:00-09:30, Sat-Sun 07:30-11:00