Boka - garanterat bäst pris

Scandic Grand Central Helsinki, Brasserie Grand
Scandic Grand Central Helsinki, Brasserie Grand
Tillbaka till hotellets startsida

Brasserie Grand

Den stämningsfulla restaurangen och den inbjudande terrassen på hotellets innergård är perfekta platser för att träffas och umgås i stans bästa läge.

Boka restaurang

Boka bord online

Du kan avnjuta vår frukostbuffé eller beställa en frukostlåda på kvällen för upphämtning i receptionen under morgonen. Du kan även njuta av frukost och middag på rummet genom att beställa det som takeaway i förväg enligt restaurangens öppettider. Du kan även beställa frukost och middag från vår rumsservicemeny mot en tilläggskostnad.

För att garantera en säker vistelse har vi infört stränga rutiner för utökad städning och fysisk distansering. 

Precis som på hotellet möts det klassiska och det moderna även i restaurangen. Brasserie Grand är en varm och stilfull restaurang som serverar klassiska franskinspirerade smaker i en uppdaterad, modern tappning kombinerat med europeiska nyanser.

Vi vill erbjuda högkvalitativa restaurangupplevelser med en överraskande twist och en lyxig touch, där alla hittar något som passar deras smak. Du kan till exempel liva upp en räksmörgås med kaviar och njuta av en aptitretande chokladkaka med gulddekorationer.

Vi skapar intressanta smakupplevelser av högkvalitativa ingredienser med omsorg och värme – för att avnjutas i en elegant och avslappnad atmosfär.

Brasserie Grand är den rätta platsen för alla som behöver en avkopplande stund mitt i vardagen, för de som vill ha upplevelser och drömma sig bort en stund eller letar efter en minnesvärd fest. Restaurangen är även en mysig mötesplats för alla som älskar kultur och i synnerhet teater. Alldeles intill ligger nationalteatern, som tillsammans med Brasserie Grand erbjuder fantastiska upplevelser.

Restaurangens privata rum Pipsan, Mathilda och Emilie finns tillgängliga att hyra för privata fester och möten.

Öppettider

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 07:00-09:30, la-su 07:30-11:00
Illallinen: ti-to 17:00-22:30, pe-la 16:00-23:00, Ma, su Suljettu