Boka - garanterat bäst pris

Scandic Grand Central Helsinki

I början av 2021 öppnar vi ett unikt och praktfullt hotell i en prestigefylld art nouveau-byggnad som är ritad av Eliel Saarinen och har ett centralt läge vid Helsingfors järnvägsstation, mitt i stadens transportnav. Upplev lyx på ditt sätt.

Read more about Scandic Grand Central Helsinki

Vi bjuder in till en unik hotellupplevelse för alla i början av 2021. Scandic Grand Central Helsinki är ett unikt och praktfullt hotell i en historisk art nouveau-byggnad, ritad av Eliel Saarinen och färdigställd 1909, med ett centralt läge i anslutning till Helsingfors järnvägsstation.

Hotellet ligger mitt i stadens pulserande hjärta och är en helt ny typ av boende och mötesplats, där gammaldags charm och klassisk elegans möter en fräsch, modern twist med nyskapande inslag. Njut av det som är lyx för dig, med gemensamma upplevelser och känslor. Hotellet kombinerar lyx, karaktär och tidlös elegans med en internationell, urban atmosfär och den avslappnade känslan i dagens moderna Helsingfors.

Njut av ett rofyllt, lyxigt hotellrum, den grönskande innergården och en frukost på den inbjudande terrassen i centrala Helsingfors. Hotellets magnifika utbud på nästan 500 rum erbjuder en förstklassig hotellupplevelse. Den stämningsfulla restaurangen och den inbjudande terrassen på hotellets innergård är perfekta platser för att träffas och umgås på stans bästa läge.

Den unika, magnifika lobbyn lämpar sig för både arbete och avkoppling. De rymliga konferens- och eventlokalerna skapar en unik miljö för både små möten och större sammankomster med upp till 180 personer. Grand Ballroom, hotellets spektakulära bankettsal, erbjuder tidlös elegans och glamour för oförglömliga middagar, fester, galor och cocktailmingel för upp till 500 personer. Rummets atmosfär kan anpassas efter tillfälle med hjälp av ljus, väggar och möblering.

Hotellet ligger i anslutning till stadens transportnav, med Helsingfors kulturutbud och evenemang alldeles runt hörnet. Lokala och långväga tåg ankommer alldeles utanför hotellets bakdörr, som är ansluten till hotellreceptionen. Flygplatsen ligger också nära, med ett direkttåg och bussförbindelser från hotellet som tar dig dit på 30 minuter. En spårvagnslinje tar dig till och från hamnen på bara några minuter, och centralstationens tunnelbanestation ligger alldeles intill hotellet. Nationalgalleriet Ateneum, Nationalteatern, Kajsaniemiparken och Tölöviken friluftsområde ligger alla i närheten av hotellet.

Will open 1 February 2021, book already now!

Hitta hit

Scandic Grand Central Helsinki Telefon

+358 0200 81800

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Grand Central Helsinki Adress

Vilhonkatu 13
Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki