Ett vinnande koncept

Vi träffar hockeytränaren Marcus som berättar hur man preppar ett vinnande lag och varför Sudret fortsätter att välja Scandic år efter år när det är dags för matchuppladdningar.Scandic Sports - en bra affär

Så länge Marcus Hederstedt varit aktiv som hockeytränare har han valt Scandic som bas för träningar och uppladdningar inför matcher. Marcus sammanfattar vad exakt som gör att han använder Scandic Sports: "ett riktigt bra boende, för en billig peng". 

Han jämför det med att hyra in sig på vandrarhem och gymnastiksalar där priset blir likvärdigt men alla fördelar med hotellvistelsen går förlorade. Scandic kan erbjuda laget god sömn, möteslokaler, näringsrik mat samt tid för rekreation och vila.

"Otroligt god frukost"

Bland fördelarna som Marcus räknar upp finns maten med som en avgörande faktor. Förstås uppskattas den rejäla hotellfrukosten som håller hög kvalitet och möter många typer av behov och matintoleranser, men även hotellets middagsalternativ.

Ett förberett och utvilat hockeylag

Var än det är match så finns det alltid goda möjligheter att boka in sig i ett mötesrum för matchgenomgång och taktiksnack. Och när det kommer till fritid så finns det andra saker att göra, till exempel slänger sig gärna hockeyspelarna i plurret i Scandic Kungens Kurvas relaxavdelning.

Enligt Marcus bidrar den goda sömnen, maten, lokalerna och fritidsaktiviteterna till att laget är mer utvilat, sammansvetsat och redo att vinna.