Sport på Scandic

På Scandic har vi en lång tradition av att stötta och sponsra svensk idrott. Vi tycker att sporten ska vara tillgänglig för alla. Hela vägen från knattelaget till elitarenan. För oss är det viktigt att bidra till en schysst sportkultur som håller både idag och i framtiden.Sov dig till guld

På Scandic får ni de bästa förutsättningarna för att prestera på topp när det verkligen gäller. Genom Sportkortet och idrottsavtalet får ni möjligheten att uppgradera till en helt annan standard än det hårda golvet i gymnastiksalen, men med minimal prisskillnad. Som Nordens största hotellkedja kan vi erbjuda över 100 hotell på både små och stora orter, med korta avstånd till hundratals sport- och fritidsanläggningar. Med ett Sportkort bor ni endast från 275 kr per person i fyrbäddsrum.

Här får ni alla förutsättningar till bra uppladdning: ordentlig vila, en stor frukostbuffé att hämta kraft från och en meny speciellt framtagen för aktiva gäster. Dessutom finns det goda träningsmöjligheter med moderna, nybyggda gym och motionsslingor inpå knuten på de flesta hotell.

I många år har vi servat spelare, tränare och supportrar inom svensk idrott. Vi är stolta över att ha härbärgerat allt från knattelag till Sveriges allra största stjärnor under så lång tid. Vårt bidrag till svensk idrott är sköna hotellsängar, ekologisk frukost, snabb surf och dygnet-runt-öppen shop. Välkommen att ladda upp på Scandic!