Mat för aktiva

Bra mat är viktigt för ett vinnande lag. Vid träning och tävling behövs en jämn påfyllning av mat för att prestera på topp. Därför har våra kockar tagit fram speciella menyer som innehåller bra balanserad mat för dygnets alla måltider. Ni behöver inte bo på hotellet för att äta våra sportmenyer.Ladda upp inför matchen eller pusta ut på väg hem och kombinera detta med en matpaus på Scandic.

Vi ordnar det mesta oavsett tid på dygnet - om det så är lunch, middag eller kvällsmacka. Välj vad som passar er bäst, att äta på hotellet eller att ta med maten som take away. För att beställa mat från våra sportmenyer ber vi dig att kontakta hotellet senast tre dagar i förväg.

Ladda upp med bra mat

Scandic har tagit fram varierande middagsalternativ. Alla rätter serveras på buffé inklusive sallad, bröd, smör och måltidsdryck.​ Kyckling, fläskkött och nötkött har svenskt ursprung och fisken är MSC certifierad. Varje dag erbjuds även en förstärkt fika, en ”extraladdning” och ett lite lyxigare middagsalternativ. Självklart erbjuder vi även ett vegetariskt alternativ. Ta kontakt med hotellet direkt och i god tid innan för att beställa maten.​