Årets sportförälder 2022

För sjätte året i rad utser vi Årets sportförälder 2022 - dags att nominera din hjälte! Nominera en eldsjäl som betyder mycket för ditt lag eller träningsgrupp och ha chans att vinna en storslagen upplevelse för hela gänget.vem är din hjälte som gör allt för laget?

På Scandic gillar vi sport och är stolta över att under årtionden ha härbärgerat alla från minsta knatte till den störst lysande stjärnan. Nu vill vi uppmärksamma alla engagerande och stöttande sportföräldrar som kliver upp tidigt i gryningen för att skjutsa de små förmågorna till cuper, matcher och träningar, som kränger korv i klubbhuset och som under kalla vinterdagar hejar på från sidlinjen.

För sjätte året i rad utser vi Årets sportförälder.

Nominera din favorit

Motivera varför just din favorit förtjänar att koras till Årets sportförälder och skicka in din nominering senast 12 februari 2023. En jury på Scandic kommer välja en vinnare som presenteras den 21 februari.

Vinsten: en upplevelse för hela laget

Vinnaren får en övernattning på valfritt hotell i Sverige för två personer. En god frukostbuffé ingår. Presentvouchern är giltig i ett år från utfärdande datum.

Om din hjälte blir vår favorit så belönas hela laget eller gruppen. I prispotten ligger nämligen fantastiska priser.

Vem är en "sportförälder"?

En sportförälder kan vara en mamma, pappa, moster, kusin, granne eller tränare som engagerar sig i barn- eller ungdomsidrotten. Det kan kort och gott vara vem som helst som gör det där lilla extra.

Om tävlingen

Tävlingen går ut på att medtävlande ska nominera en kandidat till Årets sportförälder tillsammans med en motivation. Tävlingen pågår under perioden 16 januari-12 februari 2023 fram till kl. 00:00. Du behöver vara minst 18 år för att delta. Vinsten består av biljetter för laget för upp till 20 personer till ett sportevenemang i Sverige, övernattning inkl. frukost för laget på ett valfritt Scandic. För Årets sportförälder och en vän ingår även två VIP-paket inkl. galamiddag på Idrottsgalan 2024 i Stockholm samt övernattning inkl. frukost på valfritt Scandic. Värdet uppgår till 45,000 kronor och kan inte växlas in mot pengar vid uteblivet nyttjande och ska utnyttjas inom ett år från utfärdandet och gäller helger (fre-sön) samt skollov. Lagpriset kan utnyttjas under 2023. Vinnaren ombesörjer själv resekostnader samt eventuell vinstskatt. Vinnaren kommer att utses av en jury på Scandic och beslutet kan inte överklagas. Vinnaren kommer att underrättas efter tävlingens avslut via den e-post man anger och kommer att presenteras den 21 februari 2023 i Scandics digitala kanaler. Tävlingen utförs av Scandic Hotels AB, Box 6197, 102 33 Stockholm.