Övrigt - frågor och svar

Husdjur på Scandic

Kan jag ta med mitt husdjur till Scandic?

Våra hotell har olika policy när det gäller husdjur. Alla Scandichotell som tar emot husdjur debiterar EUR 20 per natt för ett djurrum. (I Danmark gäller DKK 200, i Norge NOK 200, i Polen PLN 80, i Tyskland EUR 10, i Belgien EUR 20 och i Sverige SEK 200). Kostnaden gäller per natt och inte per husdjur eller vistelse. I Danmark gäller kostnaden per djur. Varje hotell bestämmer själva hur många husdjur som är tillåtna i varje rum och andra restriktioner. Kontakta det hotell du är intresserad av för att veta mer.

Presentkort

Var kan jag köpa presentkort på Scandic?

Våra presentkort säljs på alla Scandics hotell. De finns att köpa i valörerna 100 och 500 (lokal valuta). Presentkortet är giltigt ett år från inköpstillfället. Har du inte möjlighet att ta dig till något hotell, kontakta vårt huvudkontor på telefon 08-517 350 00.

Frukost

När serveras frukost på hotellet?

Hotellets frukostbuffé serveras vanligen på vardagar mellan kl. 06.30 och 09.30 och mellan kl. 07.00 och 10.00 på helger. Lokala avvikelser kan förekomma.

Vänligen notera! Frukostbuffé ingår inte i rumspriset för Save- och Flexbokningar på våra hotell i Belgien, Tyskland och Polen.