Gör rum för avkoppling

Flera av Scandics hotell i Sverige kan erbjuda ett uppfriskande dopp i pool, antingen inomhus eller utomhus. Vissa hotell erbjuder även relaxavdelning med bastu för en stunds avkoppling och ibland finns även jacuzzi. Ett par av våra svenska hotell erbjuder spa.svalkande dopp och heta bastubad

Utöver en svalkande pool eller en värmande jacuzzi kan ett bastubad göra underverk för ömma muskler. Lite extra ro för själen kan du få om du bor på ett av våra hotell med spa. Fokusera på din hälsa med spabehandlingar för ansikte, kropp och själ (se längst ned).

Trygga hotellbesök

Scandic följer gällande regler från myndigheter och har för att minska risken för smittspridning en begränsning i antal personer som får röra sig inom ett område.

  • Har hotellet relaxavdelning med pool eller bastu bokar vi in dig på en slottid inom ramen för öppettiderna. Denna tid bokar du med oss i receptionen under ditt besök.
  • I hotellets gym finns även ett maxantal tillåtna personer beroende på gymmets storlek, prata med oss i receptionen så hjälper vi dig att boka din slottid.