Boka - garanterat bäst pris

Bo mitt i stan intill Strömmen, med Centralstationen och shopping runt hörnet. Slå dig ned i restaurang Tegel och njut av mat och vin. Slappna av i bastun eller i relaxbadet.

Read more about Scandic Strömmen

Scandic Strömmen, som tidigare hette Scandic Norrköping City, har 2019 byggts till med en helt ny huskropp; 74 nya hotellrum, en ny restaurang och relaxbad både på taket och inomhus.

Njut av en härlig frukostbuffé på morgonen. Restaurang Tegel erbjuder en lätt á la carte-meny och under högsäsong har barnen en alldeles egen meny att välja från. Du har tillgång till wifi kostnadsfritt i både lobby och rummet. Koppla av med ett dopp i någon av de uppvärmda relaxpoolerna, kör ett träningspass i vårt gym och värm dig i bastun. Du kan också låna en av våra cyklar om du hellre rör dig utomhus.

Hotellet ligger mitt i centrala Norrköping, vid Norra promenaden och Strömmen. Du bor ett stenkast från Centralstationen med bara 10 minuters bilresa till flygplatsen. Shopping och sevärdheter ligger inom bekvämt gångavstånd. I direkt anslutning till hotellet finns vår nära samarbetspartner, Renströmmen Restaurang & Konferens, som arrangerar möten från 2-900 personer.

3.5 661 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Strömmen Telefon

+46 11 4955200

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Strömmen Adress

Slottsgatan 99
Norrköping