En mötesrådgivare för dina unika mötesbehov

Våra mötesrådgivare förfogar över verktyg för att skapa innovativa möten anpassade efter dina behov.

Boka ett möte

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

Effektiva möten med tydligt syfte

Idag spenderar anställda ungefär 30% av deras arbetstid i möten, men hur många har egentligen de verktyg som är nödvändiga för att göra det mesta av dem? Scandics nya möteskoncept, med professionella mötesrådgivare, siktar på att erbjuda kunder skräddarsydda och syftesdrivna upplevelser. 

Först och främst, hur många möten har du varit i idag? Ditt svar är antagligen någonstans omkring två eller tre. Om du är chef är det nog till och med mer än så. Dessutom, har ditt företag ett styrelsegodkänt mötesmanifest som blivit implementerat genom hela organisationen? Inte? Om det är någon tröst så är du inte ensam. Att skapa en positiv och effektiv möteskultur – eller ens att definiera ett tydligt syfte – är inte helt enkelt. Detta är vad Scandics nya möteskoncept handlar om.

De senaste åren har Scandic haft en nära dialog med kunder för att hitta sätt att hjälpa dem skapa så effektiva möten som möjligt. Dessa dialoger och kundernas svar har nu lett till det nya möteskonceptet som fokuserar på Scandics snart 500 mötesrådgivare. De är utbildade på den internationellt renommerade kreativa business-skolan Hyper Island, där utbildningen formgetts tillsammans med Scandic.

Mötesrådgivarna kommer att ha verktyg att designa innovativa möten som är skräddarsydda till kunders behov. Tjänsterna kommer att inkludera allt från rådgivning och struktur till mat och inredning; allt för att kunna skapa den bästa möjliga atmosfären för varje mötes unika förutsättningar.

Skräddarsydda konferenspaket

Vi erbjuder ett flertal färdiga konferenspaket, allt från snabba Expressmöten på 2 eller 4 timmar, halv-, dags-, och kvällspaket till dygnspaket med övernattning. Med våra olika konferenspaket och erbjudanden vill vi göra det enkelt för dig att fatta ett beslut och boka ditt möte hos oss. Vi hjälper även till att sätta ihop individuella mötespaket utifrån dina behov.