Boka möte

Boka mötesrum enkelt online

Det ska gå snabbt och enkelt att själv kunna boka ett möte eller konferens. När du bokar online ser du resultat omgående. Låt dig inspireras av våra hotell, klicka fram datum, priser och sittningar och få tillgänglighet direkt. Idag kan du boka 49 hotell i Sverige online och när du är nöjd med bokningen får du en bekräftelse direkt. Sådär!

Såhär gör du steg för steg:

  1. Klicka i huvudmenyn på Konferens och möte (det går även bra att söka från denna sidan). I topp ser du vår boka mötes-modul där du fyller i dina önskemål; stad eller hotell, datum, start- och sluttid och antal deltagare. Om du har en bokningskod fyller du även i denna. Klicka på Sök.    Sökresultatet listas och visar de hotell som har mötesrum att erbjuda enligt dina önskemål.

  2. Klicka på något av hotellen som du är intresserad av i listan eller direkt i kartvyn. De hotell som det står “kan bokas nu” på har mötesrum som du kan boka direkt. På övriga hotell kommer du kunna skicka en förfrågan.

  3. Här listas de mötesrum som är tillgängliga på hotellet. Klicka på ett rum du är intresserad av så ser du pris och möjliga möbleringsalternativ samt mötesutrustning. Länken ”visa mer” ger dig ytterligare information om utrustning och fakta. När du har bestämt dig för ett mötesrum klickar du på knappen Bekräfta bokning.

  4. Nu har du kommit till sidan där du slutför din bokning genom att fylla i dina uppgifter, tillval (mat och dryck) och eventuell övrig information du vill meddela oss. Totalpriset visas längst ned samt en summering av hela din bokning högst upp till höger. Om du är nöjd så godkänner du bokningsvillkoren och klickar på knappen Boka så sänds din bokning direkt till oss.

  5. Inom kort får du en bekräftelse på din bokning till den e-postadress du angivit i förra steget. Om det är första gången du använder vår onlinebokning kommer du att behöva verifiera e-postadressen.

Klart, nu kan du luta dig tillbaka och se fram emot din konferens!

Avboka eller ändra på något:

Önskar du avboka eller ändra din konferens rekommenderar vi att du gör det på samma sätt som när du bokade den. I detta fall via länken du får i ditt bekräftelsemail när du gjorde din bokning. Självklart kan du även ringa oss på tel. +46 8 517 517 00

Notera att kan avboka din bokning kostnadsfritt 72 timmar innan ankomst. Avbokar du efter det så tillkommer en kostnad enligt våra bokningsvillkor.

Vill du boka mötesrum i andra länder än Sverige så söker du på samma sätt, hotell eller stad och skickar därefter in en förfrågan till det hotell du är intresserad av.