Boka möte

Mat & dryck för konferensen

Mat är en del av helhetsupplevelsen när du besöker våra hotell. Våra professionella medarbetare skapar tillsammans en matupplevelse på våra hotell för ditt möte, konferens, fest såväl som sportgrupper och den "vanliga" gästen. Och om du väljer att stanna över natten, då kan du se fram emot vår frukostbuffé.

mat och fika till ditt möte

Vi ser till att ni får en bra start hos oss med vårt Morning break så ni känner er redo att köra igång dagen. Till lunch serverar vi något för alla inklusive måltidsdryck samt något sött till kaffet. Framåt eftermiddagen är det alltid uppskattat med ett Afternoon break för att öka kreativiteten igen med kaffe, te och godsaker.

Det finns något för alla oavsett allergi

Vi tillgodoser allergikost och avvikande kost i enlighet med Livsmedelsverkets 14 fastställda livsmedelsallergener, samt vegetarisk- och vegankost utan extra kostnad vid föranmälan innan konferensen. Vid önskemål om dieter som t.ex. LCHF och GI samt vid personliga preferenser att man exempelvis inte tycker om något av innehållet i maten tillkommer en extra kostnad per gäst.