Mat och dryck som effektiviserar din konferens

Maten spelar en viktig roll under mötet eller konferensen. Vi satsar därför på att erbjuda riktigt bra och näringsrik mat för att du ska må bra och känna dig energisk.

Mötesförfrågan

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

Ta en välförtjänt mat- och fikapaus på din konferens

Maten är en viktig komponent för ett lyckat möte eller konferens. På Scandic satsar vi på att den är vällagad och varierad. Vi ser till att det finns kaffe, te, isvatten och torkad frukt tillgängligt under hela dagen.

Vår fikabuffé på förmiddagen består av bröd, ostar, marmelad, charkprodukter, bakverk, skuren frukt, grönsak mm. Under eftermiddagen frestar vi dig med Taste break, vår berömda stora fikabuffé som innehåller både sött och salt, godsaker och nyttigheter.

Lunchbuffén består av förrätt i form av dagens smakfulla soppa med ett stort urval av tillbehör så du själv kan komponera din "topping". Det finns sedan ett val av varmrätt i form av kött, fisk eller vegetariskt alternativ.

Utöver detta ingår även en stor salladsbuffé, bröd, dryck och kaffe/te med något sött. Om du har bokat vårt dygnspaket ingår även en 2-rätters middag där köket väljer mellan kött, fisk eller fågel. Kaffe/te ingår.