Bättre mat för bättre möten

På Scandic tror vi att bra mat leder till bättre möten. Därför har vi skapat ett matkoncept med måltider som du och ditt team ska kunna samlas kring, där maten blir en kreativ del av ert möte.

Boka ett möte

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

Förändrat materbjudande för möten

På grund av rådande omständigheter så erbjuder vi tillfälligt ett förändrat materbjudande till våra mötesgäster. Det innebär; en enklare morning break serveras i mötesrummet, lunchen serveras på tallrik, en enklare afternoon break serveras i mötesrummet. Kaffe och vatten finns som vanligt tillgängligt hela dagen.  

Skräddarsydd mat för dina unika behov

Maten vi serverar har noga komponerats för att passa ditt möte och dina unika behov. Vi kan lova att ni kommer att få smaka god och energigivande mat som ger dig förutsättningar att prestera på topp. Det betyder också att det är naturligt för oss att se till att det finns något för alla smaklökar oavsett allergier och preferenser.

Flexibel servering

Vi erbjuder flexibla serveringsformer för ditt möte

 • På rummet 
  Vill du fylla på energidepåerna utan att behöva bryta mötet för mat? Servering på rummet innebär en härlig matupplevelse direkt i mötesrummet så att ni kan bibehålla tempot utan att förlora energin.  
 • Buffé
  Välj en rätt eller prova allihop. Med vår buffémeny är det upp till dig. Välj bland smakfulla och energirika rätter lagade med färska råvaror, skräddarsytt för att du ska hitta något som passar dina smaklökar oavsett eventuella allergier eller preferenser.

  Tillgängligt som ett utökat erbjudande på utvalda hotell:
 • Mingla
  Vi designar våra måltider för att vara en ingång till bra samtalsämnen. Välj vår mingelmeny och få en engagerande matupplevelse som passar utmärkt att avnjuta medan ni umgås.

 • Sharing
  Att äta tillsammans är en möjlighet att både umgås och bygga relationer. Det är därför vår sharing dinner är det perfekta valet för att låta alla avnjuta härliga måltider som serveras på stora, gemensamma fat.

Mat för alla - oavsett allergier eller preferenser

På Scandic tror vi att bra mat leder till bättre möten. Därför har vi skapat ett matkoncept med måltider som du och ditt team ska kunna samlas kring, där maten blir en kreativ del av ert möte. Ni erbjuds olika sätt att äta på, och innan mötet har vi diskuterat fram vad som passar just er.  

Det absolut viktigaste är att ni serveras rätt mat vid rätt tillfälle, vare sig det är sittande frukost, mingellunch eller sharing dinner. Mat som ger er energi hela dagen och som hjälper er att prestera genom hela mötet.

Att alla ska kunna hitta något som passar dem i smaken, oavsett allergier eller preferenser, är en självklarhet för oss. På Scandic är vi också kända för vår generösa och allergivänliga frukostbuffé för alla.

Socialisering kring maten

Kockarna har ordet

Träffa Scandics kockar! Dessa talangfulla matkreatörer är här för att ge dig en komplett, interaktiv restaurangupplevelse. Du hittar dem i restaurangen  där de kan berätta om maten  och hur den är skräddarsydd för era mötesbehov.