kreativa mötesrum som öppnar sinnet

Utöver våra klassiska möteslokaler erbjuder vi även mötesrum som är lite utöver det vanliga. Hitta alternativa arenor för ditt möte som hjälper er att brainstorma, bryta barriärer och skapa nya tankemönster. Dessa lokaler funkar för mingel och samlingar, föredrag och presentationer, filmvisningar, teambuilding och utbildningar.

Mötesförfrågan

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

Här nedan kan du läsa om våra lite mer annorlunda och spännande arenor för ditt möte. Självklart har vi även klassiska mötesrum om det passar ditt mötestillfälle bättre.

VINDSVÅNINGAR FÖR EN FRISK FLÄKT

Scandic No 25, Göteborg

Scandic No. 25 i centrala Göteborg erbjuder två unika möteslokaler, Götet och Loftet, för upp till 20 respektive 40 personer för kreativa möten i en vindsvåningsmiljö. Lokalerna ligger på hotellets takvåning med generösa ljusinsläpp och utsikt över Göteborgs takåsar och spännande bangård. 

Under sommarhalvåret kan man träffas på uteserveringen med funkiga väggmålningar. Om du besöker hotellet får du inte missa att kolla in restaurangen som är lite utav ett smultronställe med en meny inspirerad av de fyra årstiderna.

MÖTESPLATSER SOM VIDGAR VYERNA

Scandic Continental, Stockholm

Scandic Continental är ett konferenshotell med massiva mötesmöjligheter. Välj på takterrass, takbar och soldäck som eventytor, alla med Stockholms mest storslagna utsikt över huvudstadens takåsar, broar och glittrande vatten. 

Eller varför inte ta hissen till våning 8 och boka in er på The View, ett rum som kan delas i tre eller nyttjas fullt ut med 80 personer i mingel. Lägg till eventlokaler för upp 300 personer så är valet klart, du behöver inte åka längre än till centralstationen, den mest centrala punkten i Stockholm.

TRÄFFAS under klar himmel

Scandic Rubinen, Göteborg

Håll möten eller events för upp till 300 personer mitt på avenyn. 

Hotellet har

 ett helt eventplan med egen terrass och under sommarhalvåret kan du ha möten med storslagen utsikt över takåsarna i Takbaren på våning 7.

På våra restauranger träffas göteborgare och hotellgäster för att arbeta på dagen och ta en after work på eftermiddagen.

En dramatisk inramning på mötet

Haymarket by Scandic, Stockholm 

Hotellet har sju mötesrum i varierande storlekar, alla med en filmisk inredning för ökad kreativitet. "The Cinema" är ett rum som har biofåtöljer och egen popcornmaskin(!). Perfekt för filmvisningar och för vanliga presentationer som kan piffas upp av en dramatisk inramning.

Här finns även en större eventyta för upp till 600 minglande gäster. Ladda inför mötet med en lunch på restaurang Paul's eller ta en afterwork i den populära cocktailbaren Americain.

MIXA MÖTET MED MUSIK

Grand Central by Scandic, Stockholm

Håll ett inspirerande expressmöte i hotellets lobby i någon av soffgrupperna eller långborden. Mötet blir roligare på ett av Scandics kreativaste hotell där design-, konst- och musikevents sker titt som tätt. Hotellet har även 10 möteslokaler i varierande storlekar för alla dina mötesbehov. 

Här finns även den anrika Vasateatern som bjuder på magnifika upplevelser för upp till 500 deltagare. Möten kan kombineras med något av alla artistevenemang som tar plats här.

EN KONFERENSKonUNG i GÖTEBORG

Scandic Crown, Göteborg

Här finns verkligen rum för att sväva ut och tänka utanför boxen. Ta plats i den rymliga ljusgården och låt tankarna sväva iväg mot glastaket. Denna yta kan husera 900 personer för ett större event. Mindre expressmöten hålls med fördel i baren omslingrad av grönska.

Hotellet erbjuder hela 23 olika mötesrum, däribland lokalen Dalen som tar 400 personer. Utanför mötestiden kan man varva ned i relaxen som är komplett med bubbelpool och bastu. Lägg till det ypperliga läget nära till stans alla nöjen så har du alla möjligheter att ordna en uppfriskande konferens.

iNdustriell inspiration under jord

Scandic Anglais, Stockholm

Ett vanligt garage stöps om till att bli en klubbliknande arena dränkt i neon. Kombinerat med hotellet urheta läge nära Stureplan och omgärdande modedistrikt blir detta en cool mötesplats för modevisningar, mingel och allt man kan tänka sig.

Här finns även en hel bar till ert förfogande. Låt kreativiteten flöda medan ni sippar på en drink och blickar ut över den vackra Humlegården. Här finns såklart även vanliga mötesrum i varierande storlekar och större grupprum, varav ett som tar 200 personer i biosittning.