konferenspaket på Scandic

Vi erbjuder renodlade konferenspaket med lokaler, mat och dryck för halv-, hel eller flera dagars konferenser med eller utan övernattning. Hos Scandic har du alternativen för att få till en lyckad konferens.

Boka ett möte

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

Vi kommer att behandla dina personliga uppgifter på ett legitimt sätt enligt GDPR

Förändrat materbjudande för möten

På grund av rådande omständigheter så erbjuder vi tillfälligt ett förändrat materbjudande till våra mötesgäster. Det innebär; en enklare morning break serveras i mötesrummet, lunchen serveras på tallrik, en enklare afternoon break serveras i mötesrummet. Kaffe och vatten finns som vanligt tillgängligt hela dagen.  

konferenspaket efter dina behov

Vi erbjuder ett flertal färdiga konferenspaket, allt från halv-, dags-, och kvällspaket till dygnspaket med övernattning. Med våra olika konferenspaket och erbjudanden vill vi göra det enkelt för dig att fatta ett beslut och boka ditt möte hos oss. 

Vi hjälper även till att sätta ihop individuella mötespaket utifrån dina behov. Vill du komplettera med en aktivitet i anslutan till ditt arrangemang, kan vi ge tips på bra aktiviteter som kan passa. Kontakta oss gärna på telefon och mejl, eller skicka en mötesfrågan direkt till hotellet, så återkommer vi till dig.