Hotell för dig som vill resa själv

Det finns många skäl till varför man väljer att resa solokvist. Kanske åker man på ett jobbuppdrag, kanske hälsar man på vänner och släkt i en annan stad, kanske flyr man familj och vardag för att andas ut, kanske reser man i grupp men föredrar att kunna stänga dörren om sig till ett eget rum. Eller så väljer man helt enkelt att ta sig en skön weekend i en storstad för att njuta av den man alltid får bäst svar av: sig själv. Här listar vi hotellen som passar bäst!Att checka in ensam är en lyx

Det är skönt att sova på hotell. Man slipper dela soffa med kusinens katt, dela fjärrkontroll med farmor, stiga upp när någon annan tycker det är morgon eller duka undan frukosten efter sig. Så stäng dörren om dig till ett mysigt hotellrum och bara njut i en skön hotellsäng.

Hotell i Stockholm

Scandic Grand Central

I en av de mest urbana delarna av Stockholm där stadens liv pågår 24 timmar om dygnet, hittar du en liten bit av New York. På hotellet händer det alltid något och det passar utmärkt för dig som vill smälta in och njuta av pulsen. Ett myllrande folkliv i baren sätter stämningen med goda cocktails och i Restaurangen Teaterbrasseriet erbjuds klassiska rätter. Här pågår även ofta design- och konstutställningar att vila ögonen på.

Rum: Boka Cozy Single eller Cosy Single Sleep för den ultimata sovupplevelsen


Haymarket by Scandic

Här kliver du in i en tid präglad av 20-talets optimism och elegans. På vårt pamiga hotell beläget mitt på Hötorget i Stockholm bor du omgiven av torghandel, biografer och konserthus med promenadavstånd till nästan allt. Restaurangerna på hotellet är något alldeles extra och passar både foodies och festare, vanliga lunchgäster och kaffesugna flanörer. Finns alltid något att vila ögonen på och passar därför utmärkt för dig reser på egen hand.  

Rum: Boka Cozy Single Sleep eller Cozy Single för den ultimata sovupplevelsen


Scandic Anglais

Här bor du mitt i smeten, granne med Stureplan. Ät gott på Jamie's Italian eller häng i våra barer tillsammans med huvudstadens vaknare publik ända in på småtimmarna. Shopping och tunnelbana finns på armlängds avstånd. Eller ännu bättre, låna en cykel och ge dig ut på sightseeing i city, eller ta det lugnt i den uppskattade relaxavdelningen med jacuzzi och bastu. Vi lovar att du inte bli uttråkad!

Rum: Boka Cabin eller Standard single för den ultimata sovupplevelsen


Hotell i Norrköping

Scandic Strömmen

På Scandic Strömmen bor du mitt i stan med Centralstationen och shopping runt hörnet. Här kan du trimma musklerna i gymmet eller låna en cykel för både motion och sightseeing. Värm dig i bastun eller ta ett dopp i jacuzzin på takterrassen.

Rum: Boka Cabin eller Standard Single för den ultimata sovupplevelsen


Hotell i Skövde

Scandic Billingen

Bo anrikt mitt i centrum, nära nöjesliv, shopping och Centralstationen. Hotellet är den perfekta utgångspunkten när du ska ge dig ut på äventyr i Skövdes omgivningar. Här hittar du vacker natur och kan utforska Billingeberget, där man även kan åka skidor vintertid. Om peggen är din bästa vän kan du ta en golfrunda på någon av Skövdes golfbanor. Alldeles runt hörnet från hotellet finns många restauranger, caféer och butiker att välja mellan.

Rum: Boka Standard Single för den ultimata sovupplevelsen