Hotell Göteborg centralt

I Göteborg har du nära till det mesta och vill du utnyttja tiden maximalt bor du på något av våra 6 mest centrala hotell. Promenera, hyr en cykel eller hoppa på spårvagnen till sevärdheter och shopping. Bo i Nordstan, nära butiker och centralstationen eller några få minuter ifrån Liseberg. Mycket nöje i Göteborg!

våra hotell i Göteborg med centralt läge

På våra 6 hotell bor du bekvämt, centralt och nära till sevärdheter, aktiviteter och kommunikationer

Bo nära Nordstan

Scandic Europa, Scandic Crown och Scandic No. 25 har alla bra utgångsläge för shopping i och runtom Nordstan. Dessutom har de tre hotellen nära till Göteborgs Centralstation. Korsar du kanalen bara några minuter bort befinner du dig inom Vallgraven med alla sina restauranger, nöjesliv och shoppinggator.

Bo ett stenkast från Centralstationen invid Göta Älv

Här, några minuters promenad från Centralstationen bor du på hotellet med stans coolaste takterrass - Scandic Göteborg Central. Kommer du med bil finns parkeringsplatser under hotellet mot en avgift.

Bo mitt på Avenyn och nära Liseberg

Mellan Vasastaden och Heden ligger Scandic Rubinen. Här bort du mitt på Avenyn med teatrar, museum och restauranger utanför dörren. Och ca 10 minuters promenad till Liseberg.

Bo nära Ullevi och Scandinavium och nära Liseberg

Här bor du på Scandic Opalen mittemellan de stora arenorna och en kort promenad till Liseberg och även Universeum. Götaplatsen med sina teatrar ligger inte långt bort den heller, drygt 10 minuters promenad.

Ta sig runt i Göteborg - spårvagn och Älvsnabben

Båtar och färjor går ut till norra och södra skärgården och vill du "bara" ta dig över Göta Älv åker du med Älvsnabben och Älvsnabbare är en personfärja som inte kostar något att åka med.

Spårvagnstrafiken går tätt i stan och flera linjer finns att välja mellan och biljetter hittar du i Västtrafik To Go App biljetter direkt i din smartphone. 

Anländer du med tåg till Göteborg kliver du bekvämt av mitt i stan. Centralstationen ligger bra till när du ska ta dig vidare antingen till fots eller med annan kommunikation.

Det finns många parkeringshus och parkeringsplatser i stan. Parkering P-huset Heden med sina 700 platser är en av de största men på Parkering Göteborg (Göteborgs Stads Parkerings AB) kan du söka efter samtliga parkeringsmöjligheter.

Om du flyger till Göteborg landar du på Landvetters flygplats och där, mitt inne i terminalen hittar du vårt Scandic Landvetter. Passar utmärkt för dig som är i stan för ett möte eller kanske bara vill vakna upp nära din gate för ett flyg som går tidigt.