Hotell nära Liseberg

Kombinera ett besök på Nordens största nöjespark med att bo på ett familjevänligt hotell nära Liseberg. Vårt hotellutbud i Göteborg erbjuder något för alla smaker. Bo på bekvämt promenadavstånd eller med smidig kommunikation till och från parken.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Garanterad succé för stora som små

Ta med dig kompisgänget, barnen eller barnbarnen till Liseberg i sommar. Här finns något för alla åldrar. Åk i nervkittlande berg- och dalbanor eller behagliga karuseller, låt de minsta busa runt i Kaninlandet, upplev shower och konserter på Stora scenen eller passa på att strosa runt bland utställare under Trädgårdsdagarna i maj. Liseberg öppnar upp för sommarsäsongen den 28 april och håller öppet till 30 september. Njut av en fartfylld och fullspäckad dag på Liseberg och välje boende på något av våra sju hotell i Göteborg med omnejd.

Vi har hotell i närheten

Våra hotell Scandic Opalen vid Heden och Scandic Rubinen mitt på Avenyn ligger båda inom bekvämt promenadavstånd till Liseberg. Scandic Europa, Scandic Crown och Scandic No. 25 ligger ett stenkast från Göteborgs Centralstation där buss eller spårvagn tar dig hela vägen fram. Vill ni bo på ett extra familjevänligt hotell så rekommenderar vi Scandic Mölndal och Scandic Backadal som även erbjuder goda parkeringsmöjligheter om du kommer med bil.