Hotell i Oslo centrum

För dig som vill bo i centrala Oslo kan vi erbjuda 10 hotell mitt i centrum – alla med närhet till kommunikationer, stadens bästa shopping och Oslos livliga nattliv. Oavsett vilket hotell du väljer, har du gångavstånd till allt som Norges huvudstad har att erbjuda.

OSLOS PULS STRAX UTANFÖR DÖRREN

Som Nordens största hotellkedja erbjuder vi ett brett utbud av hotell i den norska huvudstaden. För dig som vill ha nära till allt ligger de flesta av våra hotell mycket centralt beläget, med citykärnan strax utanför hotellets dörrar.

Ta på dig dina bästa promenadskor och:

  • sväng förbi det kungliga slottet, omgivet av slottsparken
  • gå längs flodbädden och upplev mysiga kaféer, restauranger och affärer
  • ta färjan ut till de någon av de små öarna i Oslofjorden.

Det här är bara ett axplock av alla de saker du kan uppleva när du bor i centrala Oslo. Om du vill bo nära Oslo S, centralstationen, så ligger Scandic Byporten och Scandic Oslo City precis intill.

Om du vill bo i den mer urbana delen av Oslo rekommenderar vi Scandic Vulkan, precis vid Mathallen och det livliga folkvimlet längs Akerselva.

För dig som vill bo mitt på Karl Johan med kortast möjliga avstånd till shopping, kan vi rekommendera vårt signaturhotell Grand Hotel by Scandic. I samma område hittar du också Scandic Karl Johan, Scandic Grensen eller Scandic Victoria.

Om du vill bo nära Astrup Fearnley-museet, Aker Brygge eller Slottsparken, rekommenderar vi Scandic St. Olavs plass, Scandic Solli och Scandic Holberg.