Scandic Victoria Oslo

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.

Centralt beläget hotell vid Karl Johans gate, Stortinget och Spikersuppa skridskobana och med Aker Brygge, Tjuvholmen och Akershus fästning på gångavstånd. Den perfekta utgångspunkten för en weekend i Oslo, med all slags underhållning alldeles i närheten.

Read more about Scandic Victoria Oslo

Scandic Victoria är det perfekta hotellet om du vill hålla ett möte utanför kontoret. Vi har 8 mötesrum för upp till 90 deltagare. Vårt stora atrium är perfekt för mottagningar, luncher och middagar. Vårt hotell är Svanenmärkt och har fritt wifi.

Ta dig lite tid till att uppleva folklivet vid Aker Brygge, utforska stadens sevärdheter som Akershus fästning eller ta en shoppingtur på Paleet. Hotellets läge precis vid Spikersuppa är perfekt för affärsresenärer som är ute efter övernattning eller en plats att hålla möten på. Efter en lång dag med möten kan du ge dig ut och utforska staden. Tveka inte att be oss om restaurangtips så att du kan njuta av riktigt god mat och dryck när du är i Oslo. Vårt hotell ligger 5 minuter från Nationaltheaterets tunnelbanestation, och om du kommer med bil har vi tillgång till ett parkeringsgarage. Nära till snabbtåget som tar dig till Oslo Lufthavn Gardermoen på 21 minuter.

4.0 779 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Victoria Oslo Telefon

+47 24147000

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Victoria Oslo Adress

Rosenkrantzgate 13
Oslo

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Scandic Victoria, Oslo, Radhuset, conference, meeting

Scandic Victoria är det perfekta hotellet om du vill hålla ett möte utanför kontoret. Vi har 8 mötesrum för upp till 90 deltagare. Vårt stora atrium är perfekt för mottagningar, luncher och middagar. Vårt hotell är Svanenmärkt och har fritt wifi.

Boka ett mötesrum