Boka - garanterat bäst pris

Välkommen till Scandic Grensen. Vårt charmiga boutiquehotell mitt i hjärtat av Oslo. Med det vibrerande stadslivet precis utanför knuten kan du njuta av allt som denna huvudstad har att erbjuda så snart du kliver utanför dörren.

Read more about Scandic Grensen

Våra rum är fulla av effektiva och smarta lösningar, utan att för den skull innehålla meningslösa prylar. Du kan ladda din mobil och bärbara dator med både USB-kablar och vanliga elkablar i samtliga rum. Njut av en god nattsömn i våra mjuka och bekväma dubbelsängar och ta en avkopplande dusch i de lyxiga regnduscharna. Vi serverar Scandics prisbelönta frukostbuffé varje morgon i loungedelen. Och du hittar allt du behöver i vår barception och shop som är öppen dygnet runt, oavsett om du är ute efter något gott att mumsa på eller har glömt att ta med dig tandborsten.

Oslos viktigaste kulturattraktioner och byggnadshistoria ligger på bekvämt avstånd från Scandic Grensen. Och vi får naturligtvis inte heller glömma den bästa shoppingen, spännande restauranger och ett livligt nattliv. På vårt hotell kan du jobba, äta, ta en drink, umgås och koppla av med vänner eller kollegor. I vår lounge, precis som på resten av hotellet, finns det fritt wifi och gott om eluttag. Detta gör det till den perfekta platsen för att slå sig ner, logga in och få lite jobb undanstökat, eller bara umgås lite.

3.5 821 Omdömen från TripAdvisor

Svanenmärkt 2055 0451

Hitta hit

Scandic Grensen Telefon

+47 23 15 52 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Grensen Adress

Grensen 20
Oslo