Julmarknader Köpenhamn

För att komma i stämning är tipset att besöka en julmarknad. Mys tillsammans med familjen eller passa på att inhandla de sista klapparna inför julen. Här finner du tända ljus, hemslöjd, tomtar, eldar, doftande kryddor och värmande glögg. Se våra tips om några av Köpenhamns bästa julmarknader.

JULMARKNADER HÖR JULEN TILL

Tivoli i Köpenhamn

Drar förmodligen mest antal besökare av alla julmarknader i hela Danmark. Här råder det jul i alla hörn med snö på taken, julljus, granar, massor av julbodar, karuseller och attraktioner.
När? 17 november- 31 december, sön - tor kl 11- 23, fre- lör kl 11-24
Var? Vesterbrogade, Köpenhamn
Läs mer

Den Grå Hal 

Julmarknad med anor från 1970-talet. En skön blandning med allsköns unika hantverk, saker och ting från hela världen. Här råder en avslappnad atmosfär och medan du går runt kan du njuta av livemusik. Mat och dryck finns till försäljning
När? 8- 20 december, Varje dag kl 12-20 utom sista dagen kl 12- 18
Var? Refsdalevej 2, Christiania, Köpenhamn
Läs mer

Hotell nära julmarknaderna i Köpenhamn:

Modernt hotell i skandinavisk stil med utsikt över Langeliniepiren, operahuset och Det Kongelige Teater. Med närhet till Nyhavn har du ett stort utbud med restauranger och barer att välja bland.
Bo mitt i pulserande Köpenhamn i hippa Vesterbro med kort promenadavstånd till nöjesparken Tivoli, centralstationen och butikerna på Strögets gågator.
Centralt beläget med imponerande utsikt över sjöarna och Köpenhamns silhuett. Ligger ett stenkast från Tivoli och nära till shopping och sevärdheter. Parkeringsgarage för bilburna.