Julmarknader Köpenhamn

För alla som gillar unik design. För alla gottegrisar. För alla som älskar allt med julen. Julmarknaderna i Köpenhamn 2019 har något för alla!Upplev en julmarknad i Köpenhamn 2019

Under november och december kommer en mängd julmarknader att öppnas upp i Köpenhamn. De är utspridda över hela staden, så du kan i princip hitta en oavsett vilket område du besöker. En annan sak som alla julmarknader i Köpenhamn 2019 har gemensamt är: Den härliga julstämningen!

Tivoli i Köpenhamn

Drar förmodligen mest antal besökare av alla julmarknader i hela Danmark. Här råder det jul i alla hörn med snö på taken, julljus, granar, massor av julbodar, karuseller och attraktioner.
När? 16 november - 5 januari 2020, sön - tor kl 11- 23, fre- lör kl 11-24
Var? Vesterbrogade
Läs mer

Julmarknad på Kongens Nytorv

Julgodis, nissar och julstämning i överflöd som förstärks av de många vackra ljusen på torget. Julmarknaden på Kongens Nytorv är ett måste på alla julälskares att-göra-lista. Skulle du, mot all förmodan, inte hitta det du söker här, så ligger Strøget alldeles bakom marknaden.

Var? 15 november–22 december
När? Kongens Nytorv

Julmarknad på Højbro Plads

En julmarknad som bjuder på smått och gott.  Den något tyskinspirerade marknaden serverar glüwein och currywurst men även massa andra delikatesser. Här kan du köpa franska delikatesser, kläder, hantverk, dansk julmat och mycket mer. 
När? 15 november - 22 december
Var? Højbro Plads som ligger precis intill Strøget
Läs mer

Den Grå Hal i Christiania

Julmarknad med anor från 1970-talet. En skön blandning med allsköns unika hantverk, saker och ting från hela världen. Här råder en avslappnad atmosfär och medan du går runt kan du njuta av livemusik. Mat och dryck finns till försäljning
När? 7- 20 december, Varje dag kl 12-20 utom sista dagen kl 12- 18
Var? Refshalevej 2, Christiania
Läs mer

H.C. Andersens julmarknad

För femte året irad anordnas denna H.C Andersen inspirerade julmarknad i i hjärtat av Köpenhamn. Kom i riktig julstämning bland tusentals glittrande ljus och låt barnen träffa tomten. Här finns goda delikatesser från hela världen, hantverk och mycket mer.

När? 15 novemer - 21 december 
Var? Nytorv
Läs mer

Flids julmarknad

Gillar du unika och annorlunda konsthantverk? Eller letar du efter den där speciella julklappen som du inte hittar i butikerna? Då är Flids julmarknad något för dig. Här hittar du över 100 stånd med konst, smycken, keramik och textilier.
När? 30 november–1 december
Var? Nørrebrohallen

Några av våra hotell nära julmarknaderna i Köpenhamn:

Modernt hotell i skandinavisk stil med utsikt över Langeliniepiren, operahuset och Det Kongelige Teater. Med närhet till Nyhavn har du ett stort utbud med restauranger och barer att välja bland.
Bo mitt i pulserande Köpenhamn i hippa Vesterbro med kort promenadavstånd till nöjesparken Tivoli, centralstationen och butikerna på Strögets gågator.
Centralt beläget med imponerande utsikt över sjöarna och Köpenhamns silhuett. Ligger ett stenkast från Tivoli och nära till shopping och sevärdheter. Parkeringsgarage för bilburna.