Boka - garanterat bäst pris

Vakna till utsikten över Langeliniepiren, operahuset och Det Kongelige Teater. Vårt moderna stadshotell är inrett i skandinavisk stil och erbjuder en härlig kombination av elegans och bekvämlighet. Besök Nyhavns restauranger och barer eller njut av en rofylld stund i Kyssetrappen framför vårt hotell.

Read more about Scandic Front

Du reser med stil både på arbetsdagar och helger när du bor hos oss. Håll dig i form i vårt gym med utsikt över Köpenhamns hamn, och sov gott i våra nyrenoverade och moderna rum, varav vissa har två våningar och hög loftsäng. Från vissa av våra rum kan du njuta av utsikten över operahuset och Köpenhamns kanal. Träffa vänner och kollegor för en drink i vår moderna hotellbar, som också är en populär mötesplats för lokalbefolkningen. När hungern slår till kan du njuta av en fantastisk middag på vår restaurang.

Scandic Front ligger i hjärtat av Köpenhamn, alldeles i början av det populära hamnområdet Langelinie. Mitt emot hittar du operahuset och även den kungliga danska teatern ligger på gångavstånd. Det finns ett stort utbud av barer och restauranger runt hörnet och längs kanalen i Nyhavn. Köpenhamns bästa shopping finns inom gångavstånd från hotellet och bland de obligatoriska besöken under vistelsen finns bland annat välkända gallerior och auktionshuset på Bredgade. Taxibilar kan hämta upp och lämna av dig precis vid dörren, och om du vill använda kollektivtrafiken kan du ta bussen precis utanför hotellet eller använda Köpenhamns tunnelbana vid Kongens Nytorv. Hotellets gäster har möjlighet att låna Scandics cyklar, men du får vara snabb – de är eftertraktade på sommaren.

3.5 1595 Omdömen från TripAdvisor

Svanenmärkt 5055 0110

Hitta hit

Scandic Front Telefon

+45 33133400

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Front Adress

Sankt Annæ Plads 21
Copenhagen