Boka - garanterat bäst pris

Vakna till utsikten över Langeliniepiren, operahuset och Det Kongelige Teater. Vårt moderna stadshotell är inrett i skandinavisk stil och erbjuder en härlig kombination av elegans och bekvämlighet. Besök Nyhavns restauranger och barer eller njut av en rofylld stund i Kyssetrappen framför vårt hotell.

Read more about Scandic Front

Res med stil både på arbetsdagar och helger när du bor på vårt hotell, Scandic Front. Passa på att träna i vårt gym med utsikt över Köpenhamns hamn, och sov gott i våra moderna rum, varav vissa har två våningar och hög loftsäng. Från vissa av våra rum kan du njuta av utsikten över operahuset och Köpenhamns kanal. Träffa kompisar och kollegor för en drink i vår moderna hotellbar som också är en populär mötesplats för lokalbefolkningen. När du blir hungrig kan du njuta av en god pizza i baren.

Scandic Front ligger i hjärtat av Köpenhamn, alldeles i början av det populära hamnområdet Langelinie. Mitt emot hittar du operahuset och även den kungliga danska teatern ligger på gångavstånd. Runt hörnet och längs kanalen i Nyhavn finns ett stort utbud av barer och restauranger. Köpenhamns bästa shopping finns inom gångavstånd från hotellet och bland de obligatoriska besöken under vistelsen finns bland annat välkända gallerior och auktionshuset på Bredgade. Taxibilar kan hämta upp och lämna av dig precis vid dörren, och om du vill använda kollektivtrafiken kan du ta bussen precis utanför hotellet eller använda Köpenhamns tunnelbana vid Kongens Nytorv. Hotellets gäster har möjlighet att låna Scandics cyklar, men du får vara snabb – de är populära på sommaren.

3.5 1691 Omdömen från TripAdvisor

Svanenmärkt 5055 0110

Hitta hit

Scandic Front Telefon

+45 33133400

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Front Adress

Sankt Annæ Plads 21
Copenhagen