Exklusivt erbjudande - tjäna dubbla poäng i september

Välkommen tillbaka! Vi hoppas du haft en fantastisk semester. Nu sparkar vi igång hösten med att ge dig som trogen Scandic Friends-medlem dubbla poäng. Passa på att upptäcka en stad du aldrig besökt eller återvänd till en gammal favorit

Medlemserbjudande - tjäna dubbla poäng!

Tjäna dubbla poäng när du bor hos oss måndag till torsdag mellan 1 och 30 september 2016. Allt du behöver göra för att ta del av erbjudandet är att registrera dig innan du bor. De extra poängen kommer att läggas till ditt konto efter att du har bott på något av Scandics 230 hotell (partnerhotellen är undantagna)

Så här funkar det:

Om du är medlem på 3rd floor och vanligtvis tjänar 2500 poäng per natt och bor 2 nätter, kommer du nu tjäna 10.000 poäng istället för 5000 poäng. Inte illa, eller hur? 

Observera att detta erbjudande gäller endast om du registrerar dig för detta erbjudande innan din vistelse. Sista dag för registrering är den 29 september och du måste bo mellan 1-30 September (måndag - torsdag). Oroa dig inte, om du redan bokat en vistelse, följ bara stegen nedan för att aktivera erbjudandet.

Aktivera detta erbjudande genom nedan registrering:

  1. Klicka på knappen "Redan medlem"
  2. Fyll i ditt medlemsnummer och lösenord och klicka "Aktivera"
  3. Efter nästa kvalificerade övernattning* (mellan måndag och torsdag) kommer du automatiskt att få dina dubbla poäng

*gäller på kvalificerade övernattningar

Har du glömt ditt lösenord, klicka här!