Våra partnerhotell

Från den nordligaste spetsen till den sydligaste udden - varmt välkommen till Scandic och våra partnerhotell! Att vara partnerhotell till Scandic innebär att hotellet drivs självständigt och är inte en del av Scandic. Men som gäst upplever du samma komfort och värme som på vilket Scandichotell som helst.

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.

Däremot kan det innebära att vissa saker ur Scandics koncept som du är van vid kanske inte alltid finns på plats. Vi tänker exempelvis på frukostbuffé, gym, fritt wifi eller shop.

Hur blir det med mina medlemspoäng?

Är du Scandic Friends-medlem tjänar du poäng som vanligt och kan utnyttja dessa på samtliga hotell inklusive Scandics partnerhotell (detta gäller enbart när du gör en bokning med poäng, våra partnerhotell accepterar inte Scandics presentkort). Du får även alla Scandic Friends-förmåner.

Hur kan jag veta om hotellet är ett partnerhotell eller inte när jag bokar?

När du söker efter hotell på vår webbplats heter hotellet "Scandic Partner". Exempelvis ”Scandic Partner: Olympiatoppen Sportshotel”. Vi har också märkt ut dessa hotell med en liten symbol som du ser på varje hotells egen landningssida. Se symbolen till vänster. Totalt har Scandic 11 partnerhotell varav 10 ligger i Norge och 1 i Sverige.