Lisebergspaketet

Besök Liseberg - Nordens största nöjespark! Här kan hela familjen roa sig med massor av åk- och upplevelseattraktioner. Boka vårt hotellpaket med inträde och stor frukostbuffé.

Hotellpaket med inträde till Liseberg

Liseberg är Nordens största nöjespark med 40 attraktioner, trevliga restauranger, tursamma lyckohjul, färglada blommor, härlig dans och musik. Upplev förväntan, skratt, pirr-i-magen, sockervadd och framför allt; tid tillsammans.

Besök Barnens paradis med massor av äventyr, lek och roliga klätternät. Susa nedför i vindlande rutschkanor och hoppa upp på hästryggarna i Blomsterkarusellen. För de äldre barnen finns Berg- och Dalbanan Helix, Mechanica och årets nyhet Aerospin; ett kittlande flygäventyr högt i det blå.

Tips! Boka en söndag eller måndag för att undvika köer. Ta en titt i Lisebergs egen kalender med ”gröna dagar” som visar när det är lite färre besökare.

Bo på Scandic

Efter en dag fylld med skratt och magpirr är ni varmt välkomna till ett av våra 7 hotell i Göteborg. Här kan ni varva ner och avsluta kvällen med en god middag. Nytt för i år är att ni även kan boka våra hotell i Borås och Trollhättan. 

Vad ingår?

  • Övernattning i dubbelrum, barn upp till 13 år bor för 0:- på alla Scandic (i extrasäng, i mån av plats) 
  • 1-dagsentré till Liseberg ingår för vuxna. 
    Entré för barn: Barn under 110 cm har fri entré. Entrébiljett för barn över 110 cm kan köpas separat på hotellet för 95:-.
  • Stor frukostbuffé
  • Alla de vanliga godsakerna på Scandic

Prisexempel

Scandic Backadal från 981:- per rum och natt.

När kan vi komma? 

Erbjudandet gäller till och med 9 oktober 2016, se Lisebergs öppettider här

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod QPLB.

Det finstilta 
Betalning sker i samband med vistelsen. Av- och ombokning kan ske utan kostnad fram till klockan 18.00 på ankomstdagen.  Erbjudandet gäller i mån av plats.
Bokningsregler