Lisebergspaketet

Besök Liseberg - Nordens största nöjespark! Här kan hela familjen roa sig med massor av åk- och upplevelseattraktioner. Boka vårt hotellpaket med övernattning, entré och stor frukostbuffé.

Hotellpaket med entré till Liseberg

På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna är på riktigt. Besöket varar i några timmar men skapar minnen att plocka fram när du vill. I nöjesparken väntar ett 40-tal åkattraktioner, blomsterprakt, spel, dans, musik och god mat för hela familjen. 

I Kaninlandet och Barnens Paradis kan alla små busfrön ge sig ut på äventyr bland vindlande rutschkanor, mjuka kaninkramar och karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar. För de lite större väntar allt från årets mäktigaste åknyhet Valkyria och andra tuffingar som Loke, Helix och Mechanica till klassiker som Lisebergbanan, FlumeRide och Balder.

Efter en fartfylld dag med mycket skratt och magpirr, kan det vara skönt att varva ner och avsluta kvällen med en trevlig middag och en god natts sömn på något av våra 7 hotell i GöteborgScandic Plaza i Borås eller Scandic Swania i Trollhättan

Tips! Boka en söndag eller måndag för att undvika köer. Ta en titt i Lisebergs egen kalender med ”gröna dagar” som visar när det brukar vara lite färre besökare.

Vad ingår?

* Entré för barn: Barn under 110 cm har fri entré. Entrébiljett för barn över 110 cm (100 kr) finns som tillval och kan köpas till när du gör din bokning. Biljetterna hämtas ut på hotellet.

Prisexempel

Scandic Backadal från 1096 kr per rum och natt.

När kan vi bo? 

Erbjudandet gäller mellan 28 april - 30 sep 2018, se Lisebergs öppettider.

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod QPLB.

Det finstilta 
Betalning sker i samband med vistelsen. Av- och ombokning kan ske utan kostnad fram till kl.18.00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller i mån av plats.
Bokningsregler

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302