Lisebergspaketet

Besök Liseberg - Nordens största nöjespark! Här kan hela familjen roa sig med massor av åk- och upplevelseattraktioner. Boka vårt hotellpaket med övernattning, entré och stor frukostbuffé.

Hotellpaket med entre till Liseberg

Liseberg är Nordens största nöjespark med 40 attraktioner, flertalet restauranger, tursamma lyckohjul, färglada blommor, härlig dans och musik. Utöver detta är Liseberg också något helt annat, det är förväntan, skratt, pirr-i-magen, spunnet socker och kanske viktigast av allt, det är tid tillsammans. 

I Barnens Paradis och Kaninlandet väntar massor av äventyr, lek och roliga upptåg för de yngre barnen. Susa nedför vindlande rutschkanor, få mjuka kaninkramar och åk karuseller som kittlar alldeles lagom. För de lite större finns bland annat Helix, Mechanica, AeroSpin och årets åknyhet Loke som är Europas högsta Gyro Swing-attraktion med sina 42 meter. Och för den som vill uppleva en musikalisk åktur öppnar Liseberg i sommar dörrarna till popup-utställningen Klubbland – i huvudet på Håkan Hellström.

Efter en fartfylld dag med mycket skratt och magpirr, kan det vara skönt att varva ner och avsluta kvällen med en trevlig middag och en god natts sömn på något av våra 7 hotell i GöteborgScandic Plaza i Borås eller Scandic Swania i Trollhättan

Tips! Boka en söndag eller måndag för att undvika köer. Ta en titt i Lisebergs egen kalender med ”gröna dagar” som visar när det brukar vara lite färre besökare.

Vad ingår?

* Entré för barn: Barn under 110 cm har fri entré. Entrébiljett för barn över 110 cm kan köpas separat på hotellet för 100:-.

Prisexempel

Scandic Backadal från 981:- per rum och natt.

När kan vi bo? 

Erbjudandet gäller mellan 22 april - 7 juli och 14 augusti - 1 oktober 2017, se Lisebergs öppettider.
Mellan 8 juli och 13 augusti är du välkommen att boka vårt Liseberg Prio-paket istället.

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod QPLB.

Det finstilta 
Betalning sker i samband med vistelsen. Av- och ombokning kan ske utan kostnad fram till kl.18.00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller i mån av plats.
Bokningsregler