Allt för sporten sedan 1963

I årtionden har vi servat supportrar, spelare och tränare inom idrotten. Vi är stolta över att ha härbärgerat allt från minsta knatte till största stjärna. Med bland annat sköna hotellsängar, fria film- och sportkanaler, näringsrika frukostar och konferenslokaler för taktiksnack!

Sportkortet - coachens smarta val

I årtionden har vi servat supportrar, spelare och tränare inom svensk idrott. Vi är stolta över att ha härbärgerat allt från minsta knatte till största stjärna under så lång tid. Välkommen till sköna hotellsängar, ekologisk frukost, snabb surf och dygnet-runt-öppen shop. Välkommen till Scandic!

Sportkortet ger er en helt annan standard jämfört med det hårda golvet i gymnastiksalen men minimal prisskillnad. På Scandic får ni de bästa förutsättningarna för att prestera på topp när det verkligen gäller. Som den största hotellkedjan i Norden kan vi erbjuda dig med sportkortet över 100 hotell på både små och stora orter, med korta avstånd till hundratals sport- och fritidsanläggningar.

Det finns många fördelar för er som idrottsförening att bo på våra hotell. Ni får alltid möjlighet till ordentlig vila, en stor frukostbuffé att hämta kraft ifrån och en meny speciellt framtagen för aktiva gäster. Dessutom finns det goda träningsmöjligheter med moderna, nybyggda gym på de flesta hotell och motionsslingor inpå knuten. 

Här är några av fördelarna med sportkortet:

För vem är sportkortet?

Sportkortet är till för dig som är ansvarig för att ditt barn- eller ungdomslag kommer till och från träning och match på bästa möjliga sätt. Det är också du som tänker på att killarna och tjejerna ska få bränsle i form av mat och dryck. Ja, helt enkelt att alltid förutsättningarna för ett lyckat resultat finns. Ibland kallas du för lagledare, ibland tränaren och ibland för coach. Oavsett vilket, så är du eldsjälen som alltid brinner för lagets bästa. För att göra det enkelt att använda är sportkortet personligt för dig men fördelarna gäller hela laget.