Tonårsrum

Tonåringen. Den finaste vi har. Och ibland den mest kräsna i resesällskapet? Har du svårt att locka med din tonåring på semester har vi en bra idé. Boka ett separat rum i närheten av ditt eget. Ja, till tonårspris såklart. För endast 750 kr får ditt eller dina barn mellan 13-19 år sitt alldeles egna hotellrum.Vad ingår?

  • Eget rum nära ditt rum för upp till två tonåringar (i mån av tillgång)
  • Frukost ingår. På Haymarket by Scandic och Downtown Camper by Scandic köper du till frukosten separat.
  • Fritt wifi
  • Tillgång till hotellets gym

Pris 

  • På våra Scandichotell i Sverige betalar du fast pris 750 kr per natt på alla hotell förutom på Haymarket by Scandic och Downtown Camper by Scandic där du betalar 850 kr per natt.
  • I mån av tillgång erbjuds tonårsrum även på Scandichotell i övriga länder och kostnaden kan skilja något mellan hotellen: 65 EUR (Finland och Tyskland), 850 NOK, 300 PLN och 650 DKK per natt.

Hur bokar jag?

Boka ditt eget rum som vanligt på vår webb, kontakta sedan oss på telefon 08 – 517 517 00  för att lägga till ett tonårsrum till din bokning. Tonårsrum erbjuds i mån av plats så kontakta oss så snart du fått din bokningsbekräftelse.

Det finstilta
Det är möjligt att lägga till en bokning för en tonåring till en befintlig bokning när du själv bor på hotellet. I rummet kan det bo upp till två tonåringar i åldrarna 13–19 år i Sverige, Danmark, Norge och Finland och i åldrarna 13–17 år i Tyskland och Polen. Gäller enbart barn som reser tillsammans med vuxna som har ett separat rum bokat. Erbjudandet gäller i mån av plats och tillgång på hotellet. Erbjudandet gäller ej på Scandic Laholmen, Strömstad.  
Policy