Villkor för nyhetsbrevScandic behandlar personuppgifter om de som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Scandic Hotels AB är personuppgiftsansvarig. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på knappen avbeställ i ett nyhetsbrev. De personuppgifter du lämnar till oss används av Scandic för att administrera utskick av erbjudanden och information till dig. I tillägg kan dina personuppgifter komma att behandlas för de syften som framgår av vår Integritetspolicy. Där finner du mer information om Scandics behandling av personuppgifter och hur du kan kontakta Scandic.

Om du är medlem i Scandic Friends kan personuppgifterna användas för att komplettera din profil i Scandic Friends. Behandlingen av personuppgifterna regleras i sådant fall av Scandic Friends medlemsvillkor. Om du inte är Scandic Friends medlem kan personuppgifterna användas för att skapa en profil för dig t.ex. koppla informationen till tidigare bokningar och information från kakor (cookies), som möjliggör för Scandic att erbjuda dig flexiblare och bättre anpassade upplevelser. Detta innebär att du erhåller erbjudanden och information som är mer relevant för dig och förbättrade tjänster.

Om du senare blir Scandic Friends medlem kan personuppgifterna komma att komplettera din medlemsprofil och behandlingen av informationen regleras därefter av Scandic Friends medlemsvillkor.