SCANDIC ACADEMY – VI UTVECKLAS TILLSAMMANS

Med Scandic Academy vill vi föra människor närmare varandra genom att möjliggöra kontakt mellan länder och funktioner, samt skapa ett utrymme där vi kan utvecklas tillsammans, varje dag! Scandic Academy gör lärande tillgängligt för alla, via digitalt innehåll, utbildningar på plats samt verktyg för teamövningar och kunskapsutbyte.

Se alla lediga jobb här!Med rätt inställning är möjligheterna att växa och utvecklas på Scandic praktiskt taget obegränsade. Uppåt, nedåt, i sidled, till en ny stad eller ett nytt land – det är upp till dig hur du vill att din personliga utveckling ska se ut.

Engagerade och motiverade medarbetare är en av våra största framgångsfaktorer. Vi strävar efter att erbjuda en arbetsplats där du känner dig utmanad och kan utvecklas professionellt – en plats där du vill stanna länge.

Så vem du än är vill vi att du ska känna dig inkluderad, stärkt och ha oändliga möjligheter att växa. Det är därför du kan börja lära dig redan innan din första dag på jobbet. Ha så kul!


PÅBÖRJA LÄRANDET REDAN NU

I vår 15 minuters preboarding ”Ett första välkomnande”, vill vi dela med oss av vår historia – var vi kommer ifrån, vart vi är på väg och din viktiga roll i vår spännande resa tillsammans. Nu börjar vi!

MEDARBETARUTVECKLING

Vårt uppdrag är att skapa fantastiska hotellupplevelser för alla människor. För oss handlar det om så mycket mer än bara ett trevligt rum och en utsökt frukost.

Det är den totala upplevelsen vi skapar för våra gäster och teammedlemmar. Det är ett vänligt leende, en inbjudande atmosfär och genuin service. Det är en arbetsplats där vi samarbetar och trivs tillsammans och där nya idéer uppmuntras. En plats där vi bryr oss lika mycket om varandra som vi gör om världen omkring oss.

Möt några av våra fantastiska medarbetare som visar dig vad vår kultur och våra värderingar handlar om.

Se alla lediga jobb här!

BE CARINGBE YOUBE A PROBE BOLD

Ledarskapsutveckling

Vi har fantastiska ledarskapsutbildningar som bygger på Scandic Leadership Compass, våra värderingar och vägledande ledarskapsprinciper: Bygga förtroende, inspirera, samarbeta och stärka. Vi tror starkt på att lärande är en daglig process som sker i nära samarbete mellan medarbetare och ledare, och kompassen hjälper ledarna att visa vägen.

TALANGPROGRAM

Scandics årliga talangprogram är utformat för att identifiera och utveckla teammedlemmar med hög potential. Varje år utexaminerar vi upp till trettio personer för att ge dem bästa möjliga grogrund till en rolig och givande karriär inom Scandic. Talangprogrammet sträcker sig över ett år och består av spännande och utmanande uppgifter där våra talanger också får möjlighet att bygga ett bra nätverk inom Scandic.