Boka - garanterat bäst pris

Bar
Bar
Tillbaka till hotellets startsida

Bar

En snabb titt på vår barmeny säger allt: du är här för att stanna. Åtminstone så lång tid det tar dig att prova ett av våra moderna, regionala viner från hållbara vingårdar, en av våra många kreativa cocktails eller en av våra hemmagjorda, fruktiga lemonader. Och du hinner faktiskt prova allt, eftersom baren är öppen fram till kl. 01.00 varje dag.

Boka restaurang

+49 911366300

Känner du till det frankiska mousserande vinet ”Secco”? Eller Nürnbergs ”röda öl”? Inte? Då bjuder vi in dig att komma och uppleva Frankens unika smaker. Röd öl, till exempel, har tillverkats med särskilda bryggningsmetoder ända sedan tidig medeltid, och är en av stadens verkliga specialiteter. Vår bar är den perfekta platsen för en avkopplande afterwork eller en bubblig aperitif till kvällen, och den har visat sig vara en populär mötesplats för både hotellgäster och stadens invånare.

Vi har lagt ner mycket kärlek i varje designdetalj, förberett en noggrant genomtänkt meny och ser till att varje cocktail är proffsigt skakad – eller rörd. I samklang med hotellets kulinariska koncept kommer de flesta vinerna från Franken eller andra regioner i Tyskland, och ofta från vingårdar som använder sig av hållbara vinodlingsmetoder. Med noll procent alkohol men hundra procent smak kommer våra hemgjorda lemonader, gjorda på exempelvis frankiska plommon eller Earl Grey-sirap, garanterat att också göra intryck. Nyfiken?

Öppettider

Opening hours
Bar: Mon-Sun 18:00-01:00