Boka - garanterat bäst pris

Restaurang konst Scandic München Macherei
Restaurang konst Scandic München Macherei
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

I vår restaurang kan du njuta av ett varierat utbud av kreativa, säsongsbetonade rätter tillagade i skandinavisk stil. Koppla av i en mysig atmosfär till ljudet av sprakande eld vid vår avkopplande vedeldade kamin i visningsköket. När vädret är bra kan du även slå dig ner på vår inbjudande restaurangterrass och låta oss ta hand om dig.

FRUKOST, LUNCH OCH À LA CARTE 


På hotellets entréplan hälsar vi dig varmt välkommen till vår restaurang, där du kan njuta av varierade och kreativa rätter i skandinavisk stil. Börja dagen med vår frukost, mitt på dagen kan du välja något från lunchmenyn, och på kvällen serverar vi utsökt mat från vår kvällsmeny. 
 
I München, precis som på alla våra Scandichotell, lägger vi stor vikt vid att erbjuda ett utbud av balanserade rätter som är både goda och hälsosamma. På vår frukostbuffé finns över 100 alternativ att välja bland, varav 40 % är ekologiska, och självklart vårt rättvisemärkta kaffe (GfRS intyg för ekologisk odling: DE–ÖKO–039, DE–ÖKO–044, DE–ÖKO–006, DE–ÖKO–005, DE–ÖKO–001). 

Till lunch och middag, samt affärslunch på vardagar, serverar vi  moderna rätter med säsongsbetonade influenser. Som specialitet fokuserar vi på växtbaserad och naturlig mat, och vårt mål är att servera dig en tallrik med inspiration! Vi tar även hänsyn till dina särskilda kostbehov, så du kommer att hitta laktosfri mjölk, laktos- och glutenfria bakverk och våra hemlagade rätter för allergiker. På det stora hela tror vi på säsongsbetonade och regionala produkter som huvudsakligen kommer från hållbart jordbruk. 


Och självklart kan du njuta av vår mysiga skandinaviska atmosfär här i baren och på hela hotellet! Vår ljusa restaurang med varma färger och flera olika sittplatser att välja bland får dig att känna dig lite mer som hemma.  Ät din måltid i soffan, vid det gemensamma bordet, eller på traditionellt sätt. Om det är fint väder kan du även slå dig ner på restaurangens terrass.

Precis som resten av hotellet har restaurangen detaljer som påminner om byggnadens historia som tegelbruk. Njut av atmosfären kring det öppna köket med vedeldad kamin, och koppla av till det avslappnande ljudet av elden som sprakar.

Tips! Se till att prova vårt nybakade bröd, kringlor och focaccia ,och självklart våra ljuvliga kanelbullar! 


Observera: om du har bokat ett rum utan frukost kan du fortfarande lägga till det när du kommer till hotellet för 21 EUR per person och dag. Du kan boka det till ett reducerat pris i receptionen vid ankomsten. På Scandic äter barn under 13 år alltid frukost utan kostnad. 

Öppettider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Tue-Thu 12:00-14:00, Mon, Fri-Sun Closed
 (Monday and Friday on request from 10 person via Zieglerei@scandichotels.com: Tue-Thu 12:00-14:00, Mon, Fri-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
 (Our Restaurant will be open from 4 - 9:00 pm during Oktoberfest.: Mon-Sat 16:00-21:00, Sun Closed)