Boka - garanterat bäst pris

Bar
Bar
Tillbaka till hotellets startsida

Bar

Vår bar är den perfekta platsen för en after work eller efter ditt restaurangbesök. Förutom internationella drycker och en noggrant utvald vinlista finns lätta snacks från köket. Regelbundna evenemang gör vår bar till Macherei-distriktets hotspot.

Vår bar erbjuder den perfekta atmosfären för en after work eller en drink efter att du ätit i restaurangen, och det är här vi välkomnar gäster till affärsluncher på vardagar. Förutom ett urval av internationella drycker finns det ett utmärkt utbud av viner, lättare tilltugg från köket och handbryggd öl. Om du inte kan eller vill välja själv kan du alltid lita på vår utbildade barpersonals personliga service.

Här finns plats för alla gäster i alla åldrar att njuta av vår mysiga skandinaviska atmosfär! Interiören som är designad av de Stockholmsbaserade arkitekterna Koncept ger en avslappnad loungekänsla och bjuder in till skön avkoppling. 


Du kan välja om du vill  ta ett glas i vår intilliggande lounge, i vårt lekfulla område eller i våra sociala trappor som gör baren till hotellets kulturella nav med regelbundna evenemang såsom poetry slam, presentationer och filmkvällar. 


Och förresten, om du skulle vilja ta något uppfriskande att dricka medan du checkar in kan du även checka in i baren . 
 

Öppettider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 16:00-00:00, Sun Closed

Menyer