Boka - garanterat bäst pris

Restaurant Koggen and pool
Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen Restaurant Koggen
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Njut av frukost, lunch och middag i våra restauranger Koggen och Villa Manhem. Här kan du njuta av god hemlagad mat i en avkopplande miljö.

Boka restaurang

+46 498 201241

Förändrat materbjudande och anpassning av faciliteter
På grund av rådande omständigheter har vi tillfälligt anpassat vårt restaurangerbjudande på hotellet. Ett begränsat utbud av mat och dryck erbjuds i vår shop. Vi serverar också en individuellt paketerad frukost. Eventuella avvikelser gällande gym och relax kan förekomma.

Välkommen till Restaurang Koggen
Öppen för frukost, lunch och á la carte hela året.
Hos oss kan du njuta av vällagade rätter i avkopplande miljö, antingen inomhus eller sommartid på uteserveringen intill poolen som ger en känsla av att vara utomlands!
Vi välkomnar dagligen en härlig mix av lokala och långväga gäster som konfererar, poolbadar och äter gott. Vår ambition är att tillaga all mat från grunden och så långt det är möjligt använda råvaror som är närproducerade. Med stolthet vill vi gärna krydda vår meny med fina gotländska råvaror och inslag, odlade på vår egen ö. Restaurangen är miljöcertifierad av Svanen och det är viktigt för oss att arbeta därefter.
Poolparty, bröllopsfest, lammgrillning – utmana oss gärna, inget är omöjligt och vi grejar det mesta! Vi har bedrivit festvåning och cateringverksamhet i många år med företagsarrangemang, middagar med mera.


För mer information och gruppbokning:
Ring 0498-201280 eller mejla oss på: [email protected]

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:00, lör-sön 06:00-10:00
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-sön Stängt