Boka - garanterat bäst pris

Bar
Bar
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang & bar

Välj mellan vällagade varmrätter med kött, fisk och vegetariskt. Härliga sallader finns alltid framdukade på vårt stora salladsbord. Välkommen att boka bord..
Förändrat materbjudande och anpassning av faciliteter
På grund av rådande omständigheter har vi tillfälligt anpassat vårt restaurangerbjudande på hotellet. Ett begränsat utbud av mat och dryck erbjuds i vår shop. Vi serverar också en individuellt paketerad frukost. Eventuella avvikelser gällande gym och relax kan förekomma.

Vi erbjuder kvällens buffé måndag-torsdag samt rätter à la carte måndag-lördag. Välkommen att boka restaurangen för både större och mindre sällskap. Med stor och avgiftsfri parkering utanför är det lätt för både bussar och bilar att stanna till.

Våra små gäster är lika viktiga som våra stora. Barnen får en egen meny att beställa från och vill man slippa vuxna en stund finns plats att leka både ute och inne. På vår uteservering har vi en lekplats och inne i lobbyn finns lekhörna med leksaker.

Lunchbuffé alla vardagar

Välj mellan vällagade varmrätter med kött, fisk och vegetariskt. Härliga sallader finns alltid framdukade på vårt stora salladsbord. 

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:30, lör-sön 07:00-10:30
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-sön Stängt