Boka - garanterat bäst pris

Bar
Bar
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang & bar

Välj mellan vällagade varmrätter med kött, fisk och vegetariskt. Härliga sallader finns alltid framdukade på vårt stora salladsbord. Välkommen att boka bord..

Vi erbjuder kvällens buffé måndag-torsdag. Välkommen att boka restaurangen för både större och mindre sällskap. Med stor och avgiftsfri parkering utanför är det lätt för både bussar och bilar att stanna till.

Våra små gäster är lika viktiga som våra stora. Barnen får en egen meny att beställa från och vill man slippa vuxna en stund finns plats att leka både ute och inne. På vår uteservering har vi en lekplats och inne i lobbyn finns lekhörna med leksaker.

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:00, lör-sön 07:00-10:00
Middag: mån-tor 17:00-20:00, fre-sön Stängt