Boka - garanterat bäst pris

Restaurang buffé Scandic Plaza Umeå
Restaurang buffé Scandic Plaza Umeå
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang & bar

I vår restaurang hittar du vällagad mat och en god frukostbuffé. Avnjut klassiska rätter som biff eller burgare med pommes. Här kan vi även hjälpa dig anordna fest och events.

Boka restaurang

Boka bord online

Njut av god mat och dryck i vår restaurang. Här kan du beställa både kalla och varma rätter som sallad och räkmacka till burgare och en klassisk steak minute. Om du bara önskar något gott att dricka finns öl, vin och andra läskande drycker i vår bar.

När det är kallt ute är vår vinterträdgård Verandan, med utsikt över älven, ett härligt ställe att äta middag på. Alla finsmakare är välkomna till baren där vi serverar fina viner och goda drinkar.

Boka fester och events hos oss

Tillhör du festkommittén på jobbet eller i kamratgänget? Då har du kommit rätt. Här kan vi arrangera större evenemang och fester. Bröllop, födelsedagskalas, kick-off, personalfest eller bara en trevlig middag tillsammans. Hör av dig så hjälper vi dig att ordna en minnesvärd kväll.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

 

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-11:00
Middag: mån-lör 17:00-23:00, sön Stängt
Bar: mån-tor 17:00-23:00, fre-lör 17:00-00:00, sön Stängt

Menyer

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.