Boka - garanterat bäst pris

Interior
Interior
Tillbaka till hotellets startsida

Atriumgårdens restaurang och bankett

I vår atriumgård strömmar naturligt ljus in genom glasfasaden och skapar en härlig atmosfär. Här serveras både frukost och middag.

Boka restaurang

+46 8 517 264 00

Frukost i Banketten

Här serverar vi en härlig KRAV-märkt frukostbuffé med allt du kan önska dig och lite till. Ta för dig av det nyttiga och njutbara på frukostbuffén i en skön blandning.

Lunch i Atriumrestaurangen

Njut av en god lunch under det härliga glastaket 30 meter upp. Endast förbokad lunch - vänligen boka på starsollentuna@scandichotels.com

Ät middag i Atrium Bistron

I vår trevliga bistro och bar serverar vi goda och vällagade rätter à la carte på kvällarna. Bistron har plats för 60 gäster i en luftig och öppen miljö. Oavsett om du reser ensam eller om ni är ett stort sällskap har vi något passande att erbjuda.

Något att dricka i Atriumbaren

Slå dig ner på en hög pall vid bardisken och smutta på en drink i en rymd på 30 meter i takhöjd och glastak. Vår atriumbar är perfekt för en fördrink innan det är dags att sätta sig till bords.

Menyer

För att ta del av vad vi serverar på vår meny, vänligen kontakta hotellet på starsollentuna@scandichotels.com.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-10:00
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-tor 17:30-21:30, fre-lör 17:30-22:00, sön Stängt
Bar: mån-sön 11:00-23:00

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.

Flera restauranger & barer