Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder
Booking Code Icon
Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Dining room, the Market
Dining room, the Market The Market, mat The Market, dukning Breakfast, the Market
Tillbaka till hotellets startsida

The Market

Välkommen till en modern och urban restaurang på Vasagatan mitt i Stockholm city. Här lägger vi stor omtanke och kärlek på våra grönsaker. Ofta lokalt odlade och ekologiska med inspiration från hela världen. I vårt populära rotisserie tillagar vi kött och kyckling från lokala gårdar som serveras med klassiskt smakfulla tillbehör. Sommartid kan man även inta lunchen och middagen på vår uteservering mot Klarabergsgatan.

Vasagatans smakrikaste restaurang

På morgonen dukar vi fram en härlig hotellfrukost i bufféform med allt du kan önska dig. Lunchbuffén liknar en matmarknad med massor av grönsaksblandningar och sallader som du själv kombinerar med kött, fisk eller fågel. Middagen är laddad av smaker från världens alla hörn.

I vår restaurang fokuserar vårt köksteam på det gröna. Ekologisk, närodlad, och vällagad mat är vår passion. I den välsorterade vinlistan och i det breda urvalet av internationella ölsorter, kan du hitta passande dryck till maten.

Ät i vacker restaurangmiljö

Slå dig ner i vår trevliga restaurang i en nordiskt avskalad stil, med varma färger och material som koppar, trä och glas. Möbleringen med stora och små bord, flexibla lösningar och avskärmningar gör att ni sitter lika bekvämt om ni är 2 som 22 personer. 

Restaurangens läge centralt i city på pulserande Vasagatan är den perfekta platsen för After Work, födelsedagsfest eller intim middag. Sommartid öppnar vi uteservering mot Klarabergsgatan för en snabb lunch eller smakrik middag i kvällssolen.

För bordsbokning via mejl: themarket.continental@scandichotels.com

För att boka lunch: bokalunch.themarket@scandichotels.com

 

Vår restaurang är kontantfri. Vi tar emot de flesta kort, bland annat VISA, MasterCard och American Express. Vi tar emot kontantbetalningar i hotellreceptionen.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-12:00
Lunch: mån-fre 11:00-14:00, lör-sön Stängt
Middag: mån-lör 17:00-23:00, sön Stängt