Dining room, the Market
Dining room, the Market The Market, mat The Market, dukning Breakfast, the Market

Scandic Continental

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Tillbaka till hotellets startsida

The Market

Välkommen till en modern och urban restaurang mitt i city. Här lägger vi stor omtanke och kärlek på våra grönsaker. Ofta lokalt odlade och ekologiska med inspiration från hela världen. Vi kombinerar dessa i harmoni med kött, fågel och fisk. I vårt rotisserie tillagar vi kött och kyckling från lokala gårdar som sedan serveras med klassiska tillbehör.

I vår restaurang fokuserar vårt köksteam på det gröna. Ekologisk, närodlad, och vällagad mat är vår passion. Upptäck grönsakernas underbara värld, i välkomponerade och balanserade måltider med smaker från hela världen. I den välsorterade vinlistan och i det breda urvalet av internationella ölsorter, kan du hitta passande dryck till maten.

Slå dig ner i vår trevliga restaurang i en nordiskt avskalad stil, med varma färger och material som koppar, trä och glas. Möbleringen med stora och små bord, flexibla lösningar och avskärmningar gör att ni sitter lika bekvämt om ni är 2 som 22 personer. Perfekt för After Work, födelsedagsfest eller intim middag.

På morgonen dukar vi fram en härlig hotellfrukost som en buffé med allt du kan önska dig. Lunchbuffén liknar en matmarknad med massor av grönsaksblandningar och sallader som du själv kombinerar med kött, fisk eller fågel. Middagen är en symfoni av smaker från världens alla hörn.

För bordsbokning via mejl: themarket.continental@scandichotels.com

Vår restaurang är kontantfri. Vi tar emot de flesta kort, bland annat VISA, MasterCard och American Express. Vi tar emot kontantbetalningar i hotellreceptionen.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-12:00
Lunch: mån-fre 11:00-14:00, lör-sön Stängt
Middag: mån-lör 17:00-23:00, sön Stängt