Boka - garanterat bäst pris

Dining room, the Market
Dining room, the Market The Market, mat The Market, dukning Breakfast, the Market
Tillbaka till hotellets startsida

The Market

Välkommen till en modern och urban restaurang på Vasagatan mitt i Stockholm city. Här lägger vi stor omtanke och kärlek på våra grönsaker. Ofta lokalt odlade och ekologiska med inspiration från hela världen. I vårt populära rotisserie tillagar vi kött och kyckling från lokala gårdar som serveras med klassiskt smakfulla tillbehör. Sommartid kan man även inta lunchen och middagen på vår uteservering mot Klarabergsgatan.

Vasagatans smakrikaste restaurang

På morgonen dukar vi fram en härlig hotellfrukost i bufféform med allt du kan önska dig. Lunchbuffén liknar en matmarknad med massor av grönsaksblandningar och sallader som du själv kombinerar med kött, fisk eller fågel. Middagen är laddad av smaker från världens alla hörn.

I vår restaurang fokuserar vårt köksteam på det gröna. Ekologisk, närodlad, och vällagad mat är vår passion. I den välsorterade vinlistan och i det breda urvalet av internationella ölsorter, kan du hitta passande dryck till maten.

Ät i vacker restaurangmiljö

Slå dig ner i vår trevliga restaurang i en nordiskt avskalad stil, med varma färger och material som koppar, trä och glas. Möbleringen med stora och små bord, flexibla lösningar och avskärmningar gör att ni sitter lika bekvämt om ni är 2 som 22 personer. 

Restaurangens läge centralt i city på pulserande Vasagatan är den perfekta platsen för After Work, födelsedagsfest eller intim middag. Sommartid öppnar vi uteservering mot Klarabergsgatan för en snabb lunch eller smakrik middag i kvällssolen.

För bordsbokning via mejl: [email protected]

För att boka lunch: [email protected]

 

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-sön 07:00-10:00