Boka - garanterat bäst pris

Terrace
Terrace Terrace bar at scandic continental bar at scandic continental
Tillbaka till hotellets startsida

Capital

Takbaren Capital ligger på 8:e våningen och här får du en av de vackraste utsikterna över Stockholm. Här kan du beställa en cocktail eller välja från en gedigen vinlista.

Capital ligger på 8:e våningen i det legendariska Scandic Contiental mittemot centralstationen. Takbaren är modern med en internationell touch och här får man en av de vackraste utsikterna man kan tänka sig i hela Stockholm, med vyer över Södermalm, Kungsholmen och Stadshuset.

Den trädäckade takterrassen är inredd med trevliga loungemöbler och barstolar och är en perfekt sommardestination där du har sol från morgon till kväll. Terassen kompletteras också med en vacker sky bar inne, vilket gör Capital till ett året-runt ställe. I takbaren lägger de stor vikt vid sina välutformade signaturcocktails med kontinental touch, både spännande i utseende och smak. Men barmenyn innehåller också en imponerande vinlista, ett stort urval av öl och barmat.

Besök Capital på eftermiddagen / tidigt kväll för att koppla av med cocktails i solen och en skön AW-vibe. Senare på kvällen, speciellt fredag och lördag, är atmosfären festlig och volymen höjs, med den lokala publiken blandat med internationella resenärer som njuter av drinkar, musiken och den vackra utsikten.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Bar: mån-tor 14:00-00:00, fre-lör 14:00-01:00, sön 14:00-23:00