Hotell nära Skara Sommarland

Vad gör du i sommar? Besök Skara Sommarland, Skandinaviens största vattenpark med tivoli, gokart, äventyrsbad, vattenrutschkanor och flera poolområden. Ett äventyr för hela familjen. Kombinera besöket med att stanna till på vårt hotell, Scandic Billingen i Skövde som ligger ca 20 km från sommarland. Barn under 13 år bor för 0 kr och frukostbuffé ingår!

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

En oas för badälskande familjer 

Upplev Skara Sommarland i sommar. Här finns Sveriges största vattenpark, tivoli med allt från lugnare karuseller till fartfyllda attraktioner med berg- och dalbanor och gokart. I parken finns också lekplatser och sommaraktiviteter som passar barn i alla åldrar. Parken håller öppet från början av juni till slutet av augusti. Se aktuella öppettider på sommarland.se

Vårt hotell i Skövde ligger cirka 20 minuter med bil från Skara Sommarland. Du kan även ta dig smidigt med tåg till Skara och sen byta till lokalbuss till Sommarland.