Boka - garanterat bäst pris

Restaurang Voyage
Restaurang Voyage Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Restaurang Voyage – hotellets hjärta – drar till sig folk från när och fjärran. Här möts lokala råvaror med smaker från världens alla hörn. Helt enkelt en kulinarisk mötesplats för mat och dryck. Prova nya och klassiska smaker i såväl bistro som bar, lounge, vinrum och trädgård.

På Voyage dukas det självklart också upp till frukost, afterwork och festmåltider. Under sommaren öppnas hotellets populära trädgård och blir en oas mitt i stan,

Att testa nya smaker ska vara lätt, roligt  och inspirerande. Det är i alla fall vår filosofi. Utifrån detta har vi skapat våra menyer och byggt upp vår Bistro. 

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör 07:30-10:00, sön 07:30-11:00